Geriausias Magnio Papildas

Geriausias magnio papildas

Koks yra geriausias magnio papildas?


Geriausias magnio papildas yra tas kuris pateka tiesiai į ląstelę. Kodėl? Magnis yra svarbus mineralas, dalyvaujantis virš 800 enzimų reakcijų, kalcio patekime į ląsteles, kuriant ATP mitochondrijose, apsaugant nervų ląsteles. Išvardintos savybės yra tik keletas iš 65 situacijų, kai magnio trūkumas sukelia problemų. Daugiau kaip šimtas simptomų rodo, kad žmonėms gali trūkti magnio. Tai gali pasireikšt migrena, panikos atakomis, širdies problemomis ar keistais sukietėjimais minkštuosiuose audiniuose.

Griežiate dantimis, traukia mėšlungis kojas naktimis? Magnis, konkrečiai ReMag maisto papildas,  išsprestų šias problemas, nesukeldamas pašalinių efektų.

Jaučiate nuovargį ar nerimą? Magnis atliks eilinį stebuklą.  Deja,  tai nėra nieko ypatingo, kadangi jūsu kūnas reikalauja mineralų, kurių jūs nesuteikiate su maistu ar kitais papildais.

Jei kūnas negauna reikalingų medžiagų, jis pareikalauja kitu būdu, sukeldamas nepatogumus ir galiausiai sveikatos sutrikimus.

Magnio svarba organizmui


  • Magnis  dalyvauja lastelių metabolisme
  • Magnis reguliuoja DNR ir RNR  sintezę
  • Magnis dalyvauja lasteliu augime ir dauginimęsi
  • Magnis dalyvauja nervinių impulsų perdavime
  • Raumenų atpalaidavimas reikalauja magnio
  • Magnis reguliuoja kalcio patekimą ir pasišalinimą iš lastelių
  • Raumenu susitraukimas, kraujagyslių darbas, širdies veikla priklauso nuo magnio kiekio organizme
  • Energijos gamyba lastelėse susijusi su magniu
  • Magnis dalyvauja kuriant naujas baltymų molekules
  • Magnis šalina stresą, nuovargį, ir galvos skausmus.

Magnio istorija


Magnis pripažintas svarbiu mineralu prieš 80 metų. Jis yra antras pagal gausą mineralas kūno lastelėse. Mineralas dalyvauja lastelės gyvenime nuo pradžios iki pabaigos.

Augalai vystėsi naudojant saulės energiją. Magnis dalyvavo kuriant chlorofilą. Tokiu būdu magnis tapo svarbiu augalų ir gyvūnų evoliucijoje nes be magnio neįmanomi metaboliniai procesai.

Septyni makromineralai sudaro 99 procentus visų mineralų turinio. Likusi dalis yra mineralų pėdsakai. Pagrindiniai septyni mineralai yra magnis, kalcis, kalis, natris, chloras, siera ir fosforas.

Gamtoje magnis randasi sąjungoje kartu su kitais elementais.   Jungdamasis su siera sudaro magnio sulfatą( Epsom Salt), su anglimi magnio karbonatą, su kalciu dolomitą.

Magnis tap pat kaip ir kalcis yra šarminis mineralas kuris gali neutralizuoti rūgštį.

Geriausias ir efektyviausias magnis


ReMag yra skystas stabilizuotų magnio jonų, kurie absorbuojami lasteliniu lygiu, magnio papildas. Tai unikalus papildas kurio kito tokio pat nerasite pasaulinėje prekyboje.

ReMag ypatumai


Gydytoja Carolyn Dean sukūrė šį magnį kadangi pati kentėjo nuo kitų magnio papildų. Paprastai magnio papildai yra druskos, tai yra sudaryti is metalo ( magnio) ir druskos. Pavyzdžiui magnio citratas sudarytas iš magnio ir citrinos rūgšties.

Tai reiškia kad mes gauname ne tik magnį bet  ir druską. Magnio druskų įsisavinimas yra skirtingas. Pavyzdžiui,  penkiuose gramuose magnio citrato bus 1830 miligramu. Gryno magnio mes gausime tik 295,7 miligramus. Kita likusi dalis mūsų organizmui nereikalinga tačiau šiuo atveju mes nieko negalim pakeist.

Jūs paklausite kodėl? Todėl kad magnio citratas susideda is dviejų dalių. Mums nereikia citrinos rūgšties. Deja kitaip mes negausime kūnui reikalingo magnio.

Norint gauti pakankama magnio kiekį mes turime suvartot ir daugiau atitinkamai druskų.

Gydytoja Carolyn  Dean sukūrė šimtu procentu įsisavinamą magnį, kurio jonai patenka tiesiai į lastelę.

Kaip tai gaunasi?


Paprastai jonai mėgsta burtis į stambius blokus. Jie sulimpa nes yra priešingų krūvių. ReMag magnio papildo jonai stabilizuoti naudojant specialias patentuotas technologijas. Ši savybė įgalina jonus judėt pavieniui, nesulimpant.

Patekimas į lastelę garantuotas. Kodėl? ReMag magnio jonai yra 86 picometrų dydzio.

Įėjimas į lastelę per membraną yra 300-500 picometro dydžio(picometer). ReMag magniui nera jokių problemų patekti į lastelę.

Žinant šiuos dydžius paprasta suprast kodėl ReMag yra unikalus ir vienintelis magnio papildas kuris  absorbuojamas  šimtu procentu lasteliniame  lygmenyje.

Žmonės turintys problemų su žarnynu, gali naudot ReMag be pašalinio poveikio.

Kiti magnio papildai sukelia mažesnį ar didesnį laisvinamajį poveikį. Magnio druskos keliauja į žarnyną, ten skaidomos ir absorbuojamos. Jei žarnyno epitelis pažeistas , magnis nepatenka reikalingais kiekiais į organus.

ReMag įsisavinamas bet kur kadangi jis patenka tiesiai i lastelę. Atskiri stabilizuoti magnio jonai neturi jokių problemų pasiekti lasteles. Jei mes vartosime ReMag ant odos, magnis pateks per odą. Jei mes gersime, ReMag jonai pateks į lasteles jau burnoje.

Tūkstantiniai žmonių atsiliepimai patenka į gydytojos Carolyn Dean pašto dėžutę. Klientų aptarnavimo darbuotojai pastoviai gauna teigiamus atsiliepimus apie kardinaliai pasikeitusį sveikatos stovį ir gyvenimo kokybę.

Mokslininkų atsiliepimai apie magnio svarbą


Mildred Seelig, gydytoja, viena is pirmųjų magnio tyrėjų, nustatė kad vaistų naudojimas sukelia magnio trūkumą. Šis mineralas greičiau pašalinamas nes veikdamas kaip šarminis elementas ir nukenksmindamas vaistų  sukeltą rūgštinę aplinką, paimamas iš lastelių.

Vaistai kurie gali sukelt magnio trūkumą:

  • Diuretikai
  • Bronchų išplėtejai kaip theophylline
  • Nėštumo kontrolės piliulės
  • Insulinas
  • Tetraciklinas ir kiti antibiotikai
  • Kortikosteroidai
  • Kokainas
  • Nikotinas

Gydytojai ir mokslininkai Bella ir Burton  Altura dešimtmečius tiria magnio svarbą žmogaus organizmui. Jie sukūrė magnio testavimą naudojant jonizuoto magnio elektrodą. Gydytojai įrodė kad  daugiau kaip 21 sveikatos sutrikimai susiję su magnio trūkumu.

Gydytojas Aleksanderis Mauskop( Alexander Mauskop) kuris dirbo su Alturomis įrodė ryšį tarp migrenos ir magnio. Jis gydo su magniu Niujorko Galvos Skausmų Centre( New York Headache Center).

Gydytojai Jean Durlach, tarptautinės magnio tyrimu bendruomenės prezidentas ( International Society for the Development of Research on Magnesium) ir profesorius , atliko išsamias apžvalgas magnio tyrimų srityje.

 Kodel ReMag vertas dėmesio ir yra tinkamiausias kaip maisto papildas?


  • Gydytoja Carolyn Dean sukūrė ReMag
  • ReMag patenka tiesiai į lastelę dar prieš virškinamajį traktą. Jūs galite pajust veikimą jau burnoje ar naudodami tirpalą ant odos.
  • ReMag gaminamas iš magnio chlorido laikantis aukščiausių kokybės ir higienos taisyklių.
  • ReMag susideda tik iš stabilizuotų magnio jonų, kurie absorbuojami šimtu procentų ląsteliniame lygyje.
  • ReMag magnio jonai mažesni kaip o.3 mikrono(micron). Vienas mikronas(micron) yra viena milijoninė metro dalis. Širdies raumens lastelės ilgis yra tarp 100-150 mikronų. Paprasta įsivaizduot kaip ReMag magnio jonai laisvai patenka i lasteles.
  • Kai magnio jonai patenka tiesiai i lastelę, jie iškart pagerina lastelės darbą. Mineralai “magnetiškai” pritraukiami prie lastelių jonų įėjimų ir dėka supermažo dydžio iškart patenka į vidų.
  • ReMag magnio jonai patenka tiesiai į ląstelę ir  iškart absorbuojami.

Be ReMag yra kitos magnio formos vertos dėmesio, kai žmones negali įsigyti ReMag. Tai magnio citratas ir Epsom Salt. Deja, jos įsisavinamos tik dalinai. Šios formos yra druskos. ReMag sudarytas vien tik is 99.99% stabilizuotų magnio jonų, absorbuojamų ląsteliniame lygmenyje.

 Išvada


ReMag geriausias magnio papildas

Magnis yra gyvybiškai svarbus mineralas. Mes negauname  vitaminų, baltymų ir mineralų pakankamai su maistu. Gyvybiškai svarbių medžiagų trūkumas išbalansuoja ir sukelia problemų. Nemiga, panika, nuovargis, raumenų mėšlungis, širdies problemos, depresija, diabetas gali trukdyti džiaugtis gyvenimu.

Pakankamas magnio kiekis gali atstatyti gerą savijautą ir grąžinti gyvenimo džiaugsmą. Mineralai kaip ir kitos svarbios medžiagos yra gyvybiškai svarbios organizmui. Nuo magnio priklauso daugiau kaip 800 enzimų reakcijų. Enzimai yra baltymai, kurie dalyvauja visose kūno funkcijose. Kai  trūksta magnio, organizmas praranda balansą, sutrinka medžiagų apykaitos procesai.

ReMag magnio tirpalas neturi jokio pašalinio poveikio. Vartotojų atsiliepimai yra teigiami ir kupini dėkingumo gydytojai Carolyn Dean uz sukurtą veiksmingų magnio papildą ReMag.

Kokia yra jūsų patirtis naudojant magnį? Jei turite klausimų ar norite išreikšt nuomonę, prašom palikti komentarą žemiau.

Leave a Comment