Vokietijos Koronaviruso Investigacinio Komiteto Veikla

Reiner Fuellmich yra vienas iš pagrindinių teisininkų, kurie ėmėsi tirti Covid 19 pandemijos atsiradimą, priežastis, ir pasekmes. Vivian Fisher, Dr.Justus P.Hoffman, Antonia Fisher, Marcel Templin įeina į Vokietijos Koronaviruso Investigacinio Komiteto sudėtį.

Table of Contents

Susipažinkim su Reiner Fuellmich

Vokiečių teisininkas Reiner Fuellmich
Pasaulinio lygio vokiečių teisininkas Reiner Fuellmich

Reiner Fuellmich yra teisininkas, praktikuojantis Vokietijoje ir Jungtinėse Valstijose, Kalifornijos valstijoje.

Laimėjus bylas prieš Volkswagen, Deutche Bank, kuris gavo išmokėt 130 milijonų kompensacijas ir vieną iš stambiausių krovinių ir logistikos kompanijų Kuehne ir Nagel, Reiner manė atsikvėpsiąs savo rančoje. Jis mėgsta jodinėti, bėgiot, taip atstatydamas fizinę ir emocinę sveikatą.

Deja, jam teko palikti Šiaurės Kaliforniją, nes išgirdus kas dedasi Vokietijoje, norėjosi susitikti su giminėmis ir draugais. Taip jie su žmona ir pora šunų atsidūrė Vokietijoje.

Kaip žinome, kovo mėnesį tautos sulindo į savo kiautus, nepyptelėdamos ir nesiteiraudamos kas atsitiko.

Kadangi Reiner yra pasaulinio lygio teisininkas, turintis praktikos imantis su nenaudėliais, jis uždavė klausimus savo draugui Dr. Wolfgang Wodarg. Pastarasis prieš dešimt metų sugebėjo atsispirti kėslams paskelbti pandemiją pasauliniu mastu kai buvo taip vadinamas kiaulių gripas.

Aplamai kiltų klausimas: prie ko čia kiaulės ir žmonės? Bet kaip V. Visockis dainavo: žirafa didesnė, jai geriau matyt. Kad kiek būtų įvykę taip kaip 2020 metais: tie kam reikėjo, prastūmė sezoninį gripą kaip už gera. Gera buvo tik tiems kurie gavo milžiniškus pelnus.

Kad kiek, suinteresuoti asmenys būtų prastūmę taip vadinamą kiaulių gripą, kuris vėliau pasirodė kad yra tik tas pats gerai pažistamas sezoninis gripas, kaip už pandemiją.

Dr.Wolfgang Wodarg tuo metu buvo įtakingas Bundestago narys ir turėjo politinį svorį Europos Sąjungoje. Jis pasipriešino lobistų užmačioms. Šiems nepavykus įgyvendinti savo užmačių, teko pasiraitot rankoves ir kurpti naujus planus kaip apmulkinti žmoniją.

Būdai mulkinti žmones


Aplamai tai yra paprasta pasitelkiant žiniasklaidą, taip vadinamus autoritetus, ir pajungiant skirtingų amžiaus ir pažiūrų žmonių grupes tam, kad kontroliuotų vienas kitą.

Tai labai paprasta, kai žmonės tiki tuo, kas ką pasako socialiniuose tinkluose, seka autoritetus, kurie moka tokiais apsimesti, greitai išsigąsta išgirdę blogas naujienas.

Kai žmonės netikrina faktų, nežino kitų kalbų, neieško naujos informacijos ir neseka įvykių, juos lengva pasukti reikiama linkme.

Žinoma, psichologai ir psichiatrai paaiškintų tokius fenomenus, nes tai ne naujiena.

Diktatūros nebūtų atėję į tokias šalis kaip Italija ar Vokietija, kurios yra kultūros židiniai, jei žmonės būtų panaudoję savo pilkąsias smegenų ląsteles tam kam jos paskirtos.

Deja, yra kaip yra, šaukštai po pietų. Geriau žiūrėkime kaip sekasi Reiner Fuellmich, šiuolaikiniam Supermenui ar Batman. Galima jį ir Frodu vadinti, nes tos jėgos, kurios slypi už taip vadinamos pandemijos dirbtinio sukūrimo, nežino nei atjautos, nei supratimo ką tai reiškia žmogui prarasti verslą, neatsisveikinti su artimaisiais, susigadinti sveikatą nes nebuvo planinių operacijų ar profilaktikos.

Savižudybių skaičius padidėjo kelis kartus. Žmonių naudojančių vaistus, priaugusių svorio, depresuojančių ir neturinčių santaupų atsiranda vis daugiau.

Ekoomikai padarytas didelis nuostolis. Tik tiek žinant kad tai buvo specialiai daroma kad sunaikint smulkųjį verslą, kaip rašo UK Column, tai nieko nestebina.

Šioje straipsnio ištraukoje galite pamatyti kad tokie planai egzistuoja ir vyksta realybėje.

Reiner Fuellmich ir Brian Gerrish pokalbio ištrauka apie UK kėslus sunaikinti vidutinę klasę

Jei britai kurie davė pasauliui Bitlus, Queen, Pink Floyd, neatsikrapštė akių praeitais metais, tai ką norėt iš kitų šalių, kurios tiki ką pasakys “autoritetai”. Pastarieji sako tai ką jiems liepia dėdės slypintys užkampiuose. Jų nepamatysi Fortune 500 ar Forbes.

Todėl aš vadinu Reiner Fuellmich Supermenu, nes ne kiekvieno nosiai įveikti tokius monstrus.

Reiner Fuellmich dirba su kitais Vokietijos advokatais. Tai sukurtas Siftung Corona Ausschuss, arba Koronos Investigacinis Komitetas, kuris šiuo metu jau turi surengęs 54 tiriamąsias sesijas. Jų metu apklausiami įvairių sričių profesionalai, liudininkai, nukentėję asmenys.

Šis komitetas subūrė viso pasaulio teisininkus, kurių skaičius pastoviai didėja. Jie ruošia bylas įvairiose šalyse. Tai sudėtingas ir kruopštus darbas, kuris reikalauja sutelkto dėmesio ir profesionalių žinių.

Ar video išversti į anglų kalbą?


Žemiau jūs rasite video, kurie pateikia informaciją apie Reiner Fuellmich darbo eigą.

Video yra angliškai. Galima naudoti Google translate ar pakalbinti tuos, kurie naudoja šią kalbą.

Trumpas paaiškinimas tiems, kurie norėtų matyti lietuviškus subtitrus, nes anglų kalba yra retkarčiais sudėtinga suprasti.

Kaip nustatyti norimą kalbą prieš žiūrint YouTube video

Pasirenkam subtitrus
Pakeisti į lietuvių kalbą subtitrai
Nustatymų(Settings) pasirinkimas
Norimos kalbos pasirinkimas naudojant auto-translate
Iš kalbų sąraš0 pasirenkame norimą kalbą. Šiuo atveju lietuvių kalba jau pažymėta.

Tai tinka beveik visiems video. Kartais kūrėjai gali neleisti keisti kalbos saugodami intelektualinę nuosavybę. Šiuo atveju to nėra, nes taip ilgiau tęsiantis, gali nelikti ir ką saugoti.

Latvių pokalbis su Reiner Fuellmich

Latvių pokalbis su vokiečių teisininku Reiner Fuellmich

Šis pokalbis vyko gruodžio 3 mėnesį, dieną, 2020 metais per Skype. Latviai minėjo, kad jie kreipsis į Vyriausybę, Konstitucinį teismą dėl PGR testo nepatikimumo ir suvaržymų. Dabar 2021 metai. Vokietijos investigacinis komitetas veikia rinkdamas duomenis, apklausdamas ekspertus ir nukentėjusiuosius.

Vokietijos teisininko Reiner Fuellmich pokalbis su Izraelio advokatu Tamir Turgal


Reiner Fuellmich, Vivian Fisher, and Tamir Turgal talk in an unofficial environment

Atnaujinta informacija:video panaikintas

Šis pokalbis vyksta neformalioje aplinkoje, bare. Izraelio teisininkas jaučiasi pas vokiečius kaip namie nes jie supranta vienas kitą. Tai paprasta: jiems visiems skaudu, nes abiejose šalyse abejingi tam kas vyksta ir paklūsta nurodymams, neužduodami jokių klausimų.

Sakyčiau, kad tai skurdo ar karo nualintos šalys, tačiau ne. Jos pirmaujančios ekonomikoje, tik šiuo atveju tai nieko nereiškia. Matomai, tariamas saugumas užliūliavo daugumą piliečių, kurie mano kad tie kurie sako ką daryt, daro visuomenės gerovei. Ar tikrai taip?

Šiame pokalbyje Reiner Fuellmich pamini jo ir kitų bendražygių įkurtą partiją, pavadinimu Team Liberty. Kitoje vietoje jis mini pavadinimą Team Freedom. Kol kas paieškos varikliai nerodo šios partijos.


Reiner Fuellmich ir Patrick Bet-David Pokalbis


Pokalbio video

Šiame pokalbyje, vykusiame lapkričio mėnesio 13 dieną, 2020 metais, video vedėjas Patrick Bet-David aiškinasi nuo ko viskas prasidėjo ir kodėl pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl taip vadinamos pandemijos.

Teisininkas Reiner Fuellmich apie rengiamas bylas dėl PGR ir šalių uždarymo


Teisininkas Reiner Fuellmich apie būsimas bylas

Atnaujinta: video panaikintas

Šiame video Reiner Fuellmich papasakoja apie save, apie priežastis, kurios paskatino jį imtis bylos ir kokiais būdais galima sutelkti tarptautines pajėgas, kurios atstovautų šalims, norinčiomssugrįžti į normalų gyvenimą, taip pat gaunant atlygį už patirtus nuostolius žmonėms, verslui, ir ekonomikai.

Reiner Fuellmich pokalbis apie padėtį Izraelyje su teisininku Tamir Turgal


Teisininko Reiner Fuellmich interviu su Izraelio juristu Tamir Turgal

Šiame interviu, darytame kovo septintą dieną, 2021 metais, kalbama apie Izraelio vyriausybės elgesį su piliečiais esant “pandemijai”.

Naomi Wolf ir koronaviruso investigacinio komiteto pokalbis


Naomi Wolf ir komiteto narių pokalbis

Naomi Wolf yra amerikiečių žurnalistė ir rašytoja. Ji kalbasi apie gresiančius demokratijai pavojus, jei žmonės nesupras kokias pasekmes gali sukelti abejingumas, nesidomėjimas ar taip vadinamų autoritetų aklas sekimas. Jos patirtis rodo kad galima žmonėms, nepaisant tautybių susiburti ir atkurti teises į savarankiškumą, apsisprendimą, į tai kas nekenkia žmonijos interesams.

Fort Fairfield Journal-TV atlikta PGR testų apžvalga


Fort Fairfield Journal TV apžvalga dėl PGR testų

Atnaujinta:video panaikintas

Jungtinių Valstijų Maino nepriklausomas žinių šaltinis Fort Fairfield Journal kovo 8 , 2021 metais, apibendrina teisininko Reiner Fuellmich surinktus faktus dėl PGR testo, kuris yra klaidingas beveik 100 procentų. Jis netinka infekcijų diagnozavimui. Testas neatskiria kur gyvas, o kur virusas pakratęs kojas. PGR testo atradėjas biochemikas, Nobelio premijos laureatas Kary Mullis daugybę kartų pareiškė kad testas netinka infekcinių ligų nustatymui.

Teisininko Reiner Fuellmich interviu su restorano savininku Tony Roman


Teisininko Reiner Fuellmich ir US restorano Los Angeles savininko pokalbis apie darbą be karantino

Tony Roman, restorano Los Angeles savininkas dirbo ir dabar dirba nepaisydamas jokių apribojimų. Klientai laukia eilėje po keturias valandas tam, kad patekti į vidų. Savininko komanda palaiko jį bet kuriais atvejais, nes puolimas buvo tiek iš valstybinių institucijų, tiek iš žmonių, kurie mano, kad kaukės reikalingos, taip pat visi kiti apribojimai.

Tony tam nepasidavė nors buvo visko. Jis mano, kad šalies kūrėjai ne tam kovojo, kad bet kas užsimanius galėtų pažeidinėti žmonių teises į laisvę.

Video parodo porą moterų, kurios turi kavines, jogos studijas. Jos neatsigina nuo klientų ir džiaugiasi pelno didėjimu. Jos palaiko Tony. Reiner Fuellmich komanda fiksuoja šių video dalyvių parodymus. Kas įdomu, kad niekas nesiskundžia sveikata ir džiaugiasi gyvenimu bendraudami vieni su kitais taip kaip darydavo iki “pandemijos” paskelbimo.

Interviu su Astrid Stuckelberger


Dr.Astrid Stuckelberger interviu su teisininku Reiner Fuellmich

Atnaujinta:video panaikintas

Dr. Astrid Stuckelberg yra mokslininkė, gydytoja. Daug anksčiau ji dirbo Pasaulio Sveikatos Organizacijoje, apsigynė daktaro laipsnį žmonių psichinės sveikatos srityje. Po to ji dirbo Ženevoje atlikdama tyrimus žmonių senėjimo srityje. Kuo toliau, tuo labiau tyrimai buvo siejami su politiniais sprendimais. Astrid nuo devyniasdešimtųjų metų buvo Šveicarijos nacionalinės senėjimo programos direktorė. Ji turėjo atlikti tyrimus pagal politikų norus. Ji apsigynė PhD visuomenės populiacijos senėjimo srityje. Nuo 2009 -ų metų ji pradėjo dirbti visuomenės sveikatos srityje. Ji gerai pažinojo žmones Suvienytųjų Nacijų Organizacijoje ir PSO. Ji pastebėjo pasikeitimus reguliavimų srityje kai šios organizacijos nusprendė nebemokyti žmonių kaip elgtis pandemijų atvejais. Ji papasakoja apie GAVI. Tai yra vakcinų aljansas, kurį remia Melindos ir Bilo Gates fondas. Asmenys, kurie vadovauja turi absoliutų imunitetą. Niekas negali jų tikrinti, paimt kompiuterio ar sulaikyti.Jie priima sprendimus dėl testų ir vakcinų nepaisant tyrimų, taisyklių laikymosi kaip tai atlikti.

Reiner Fuellmich ir jo komanda fiksuoja jos parodymus vieną po kito.

Reiner Fuellmich interviu su Austin Fitts


Reiner Fuellmich interviu su Austin Fitts, Solaris korporacijos prezidente

Austin Fitts yra gerai žinoma Jungtinėse Amerikos Valstijose. Jos įžvalgos netinka, nes ji pateikia esmę ir nurodo priežastis kodėl visa tai vyksta. Jos video YouTube pasiekė tris milijonus peržiūrų ir buvo greit pašalintas. Tur būt čia tinka pasakymas, kad teisybė akis bado, o kai kam ir padai pradeda svilti. Pavyzdžiui, ji pamini praėjusiais metais vykusias riaušes kurių metu buvo suniokoti pastatai Mineapolio centre, prie pagrindinės gatvės. Ji paaiškina tuo, kad riaušių draudimas nedengia. Savininkai bus priversti bankrutuot. Jų turtą pigiai supirks turčiai, kurių tikslas suimti gėrybes į savo rankas.

Taip pat ji pamini kad pinigų spausdinimas ir pandemija susiję. Niekas nekreipia į tai dėmesį, nes galvos užimtos kaip išvengti to nelemto viruso.

Aplamai, Austin Fitts yra įdomi pašnekovė, kurios pateikiami faktai tempia lauk visus niekadėjus.


Teisininkų pokalbis su Rabbi Chananya Weissman


Koronos Investigacinio Komiteto pokalbis su Rabbi Chananya Weissman

Atnaujinta:video panaikintas

Šioje Koronos Investigacinio Komiteto 47-e ištraukoje Reiner Fuellmich, Viviane Fisher ir Wolfgang Wodarg kalbasi apie padėtį Izraelyje su ortodoksu Weissman. Tai įvyko balandžio 9 dieną, 2021 metais.

Koronos Investigacinio Komiteto 1-a sesija


Koronos Investigacinio Komiteto sesija

Teisininkas Reiner Fuellmich ir jo komanda fiksuoja parodymus iš kitų šalių teisininkų, ekspertų, liudininkų balandžio 23 dieną, 2o21 metais.

Jungtinių Valstijų New Mexico advokatė Ana Garner ir Reiner Fuellmich bei jo komanda


Advokatės Anos Garner ir Reiner Fuellmich pokalbis

Atnaujinta:video panaikintas

Pokalbis balandžio 27 dieną, 2021 metais, apie situaciją New Mexico valstijoje, piktą gubernatorių ir teigiamus rezultatus siekiant surinkti faktus, nukentėjusius bei buriant teisininkų komandą.

Leslie Manookian ir Reiner Fuellmich pokalbis


Leslie Manookian, “Health Freedom Defense Fund” prezidentės ir teisininko Reiner Fuellmich pokalbis

Atnaujinta:video panaikintas

Tai ištrauka iš specialiosios sesijos, kurią vykdo Koronos Investigacinis Komitetas. Leslie Manookian, buvusi aukšto rango finansininkė, pasitraukė iš veiklos, patyrusi apie korporacijų abejingumą dėl žmonių mirčių naudojant kenksmingus vaistus.

Akcininkai, kurie investuoja į farmacijos kompanijas reikalauja pelno, nes kitaip jie savo pinigus įdės kitur kur gaus pajamas. Tai sukelia precedentą užmerkti akis prieš daromą žalą žmonėms. Tai patyrusi Leslie Manookian įkūrė organizaciją “Health Freedom Defense Fund“, kurioje teikia informaciją ir pagalbą nukentėjusiems nuo grobikiškų korporacijų kėslų.

Koronos Investigacinio Komiteto 2-a sesija


Koronos Investigacinio Komiteto 2-a sesija

Atnaujinta: video panaikintas

Reiner Fuellmich interviu balandžio 30 2021 metais su Graikijos, Prancūzijos, Pietų Afrikos teisininkais ir pastoriais.

Interviu su pastorium John Mosepele, Pietų Afrika


Teisininkas Reiner Fuellmich ir pastorius Dr.John Mosepele

Atnaujinta: video panaikintas

Gegužės 8, 2021 metais interviu su pastoriumi iš Pietų Afrikos. Tai ištrauka iš Koronos Investigacinio Komiteto specialiosios sesijos.

Kvebeko teisininkų ir Reiner Fuellmich pokalbis


Pokalbis

Atnaujinta: video panaikintas

Kvebeko teisininkai ir Reiner Fuellmich pasikeičia informacija dėl esamos padėties ir kokių būdų reikia imtis tam, kad būtų sustabdyti ir nubausti už nusikaltimus žmonijai atsakingi asmenys. Jie visa tai kas vyksta, prilygina Nuremberg masto nusikaltimams ir dar daugiau.

Koronos Investigacinio Komiteto 3-a sesija


Koronos Investigacinio Komiteto 3-a sesija

Atnaujinta: video panaikintas

Gegužės 14, 2021 metais, Koronos Investigacinis Komitetas apklausė eilę žmonių, kurie paliudijo apie “pandemijos” poveikį, milžiniškus suvaržymus.

Kipro, Belgijos, Slovėnijos, Australijos, Indijos advokatai ir mokslininkai dalinosi patirtimi, kalbėjo apie keliamas bylas, tokias kaip vaikų priverstinis testavimas. Kipre 67 tėvai padavė į teismą sveikatos ministeriją, nes be testavimo negali leisti vaikų į mokyklą.

Dalyviai kalbėjo apie PGR testo beprasmiškumą. Teisininkas Reiner Fuellmich paminėjo(laiko juosta 2:43:21) informaciją, gautą iš Dr.Wolfgang Wodarg. Pastarasis bylojo, kad jei vaikams darytų 100 milijonų testų 2 kartus per savaitę, naudojant PGR testą būtų 500 tūkstančių pozityvių atvejų.

Tokiu būdu klastojami rezultatai, gąsdinama visuomenė ir taikomos pavojingos sveikatai karantino priemonės.

Advokatas Michael Verstraeten iš Belgijos paminėjo kad šiuo metu gydytojai skaito tai ką pateikia žiniasklaida užuot domėjęsi moksline literatūra.

Gyventojai Belgijoje, taip pat kaip ir Vokietijoje, bei kitose šalyse, yra įbauginti. Tai pasiekiama naudojant sistemą, panašią į hipnozę(2:05:51).

Kas dedasi Indijoje?


Klimatologas mokslininkas Saji N Hameed paaiškino situaciją Indijoje labai paprastai pateikdams grafikus, paremtus faktais. Jokių fatališkų mirčių, taip kaip pateikia žiniasklaida, rodydama nabagus gatvėse, nėra. Delyje oro užterštumas yra milžiniškas. Jis dar labiau sustiprėja kai prasideda smėlio audros, būdingos Indijai ir padidėja oro temperatūra. Žmonės linkę sirgti daugiau kvėpavimo ligomis. Tai nudžiugina tuos kurie kievieną iškeliavimo atvejį priskiria korona virusui.

Tokių mirštamumo atvejų, kaip pateikia suinteresuota žiniasklaida, Indijoje nėra pasak mokslininko Saji N Hameed.

Teisininko Reiner Fuellmich ir jo komandos pokalbis su UK Column įkūrėju Brian Gerrish



Reiner Fuellmich ir jo komanda kalbasi su Brian Gerrish

Šiame pokalbyje, kuris pateikiamas nuorodoje po nuotrauka kaip straipsnis, ne video, teisininkai kalbasi su Brian Gerrish, UK Column įkūrėju apie Didžiosios Britanijos vyriausybės norus paversti britus baimingais ir paklusniais piliečiais.

Brian Gerrich, buvęs kariškis, pateikia daug nuorodų į vyriausybės dokumentus, kurie byloja apie vykdomą prievartą prieš britus. Kadangi ukcolumn.org yra nepriklausoma žiniasklaida, išlaikoma iš narių lėšų, jiems niekas negali paaiškinti pagal kieno dūdelę šokti.

Video kanalo Trueman Show ir Reiner Fuellmich pokalbis


Pokalbis tarp Trueman Show vedėjo ir Teisininko Reiner Fuellmich

Šie du vyrukai, Reiner Fuellmich ir Jorn Luka dalinasi žiniomis, kurios atskleidžia suinteresuotų grupių tikslus valdyti žmoniją. Tai dalykiškas ir subalansuotas pokalbis.

Įdomu tai, kad Reiner siūlo grįžti žmonėms į bendruomenes, regionus, kuriouse jie gali sutelkti savo jėgas, keistis produktais, žiniomis ar paslaugomis. Pinigų spausdinimas veda iki įvairių pensijų fondų ištirpimo, nes kuo daugiau spausdinama pinigų, nepadengtų realiais dalykais, tuo didesnė infliacija.

Pasaulis ne to dar matė, bet šis atvejis, kai vyriausybės, klausydamos vieno ar dviejų žmonių, kvailina žmones. Kas tie žmonės? Drosten Vokietijoje, Fauci Jungtinėse Amerikos Valstijose. Jų yra ir daugiau, bet Drosten buvo pagrindinis kurio paklausiusi Vokietijos vyriausybė sugrūdo savo tautą į užkampį, taip sužlugdydama smulkius ir vidutinius verslus, ir sugadindama gyvenimus bei sveikatą savo gyventojams. Reiner pamini slypinčius už jų nugarų nusikaltėlius, kurie anksčiau ar vėliau bus ištempti į dienos šviesą ir turės atsakyti už žalą žmonijai teismuose.


Vokietijos Koronaviruso Investigacinio komiteto interviu su profesoriumi Dr.Luc Montagnier

Interviu su prancūzų gydytoju, profesoriumi Luc Montagnier

Atnaujinta:video panaikintas

Vokietijos komiteto nariai kalbasi apie nusikaltimus vaikams, kuriuo norima skiepyti Vokietijoje. Gydytojas Wolfgang Wodarg pamini kad dešimčiai milijonų vaikų teko keturi Covid 19 atvejai ir 9 plaučių uždegimų atvejai. Tai nesuteikia jokio preteksto gadinti vaikams gyvenimus, žaidžiant su žmogaus imunine sistema kurios niekas neperprato iki galo pasauliniu mastu.

Nobelio premijos laureato Dr.Luc Montagnier interviu


Profesioriaus, Nobelio premijos laureato Luc Montagnier interviu

Atnaujinta: video panaikintas

Profesorius patvirtina tai ką Vokietijos Koronaviruso Investigacinis Komitetas girdi iš ekspertų, liudininkų. Šis žmogus tiesiai įvardina kas slypi už pandemijos, kodėl ji yra tokia, o ne tikra pandemija. Paminėdamas vakcinas sukurtas genetiniu pagrindu, jis išreiškia rūpestį dėl gydytojų tylos ir abejingumo tam kas vyksta.

Reikia tikėtis kad šio profesionalo pateikiami faktai ir įžvalgos padės daugiau žmonių susivokti, kad skęstančiųjų gelbėjimas yra pačių skęstančiųjų reikalas. Genialus buvo Dvylikos Kėdžių autorius, ar ne?

Whitney Webb ir Reiner Fuellmich pokalbis


Whitney Webb ir Reiner Fuellmich pokalbis

Atnaujinta: video panaikintas

Kaip sakoma, kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių. Žinoma,šis posakis nesiderina su tuo kas dabar vyksta Lietuvoje, kai pastoviai vyksta kirtimai. Antra vertus, išklausius šio pokalbio kur gijos veda iki Jeffrey Epstein, jo kompanionų, nieko nuostabaus kad orkai iš Middle Earth atkeliauja į mūsų realybę.

Būtent dėl to tokių pokalbių verta mokytis kitų kalbų, nes nepriklausomi žurnalistai sukuria neįkainojamą vertę.

Ką tai reiškia? Žmonės gali pradėti patys mąstyt ir užduoti klausimus. Whitney Webb ir kiti jos kolegų straipsnius galite rasti: www.unlimitedhangout.com


Pokalbis su tėvais Jerry&Pamela Goodman, kurie prarado sūnų Benjaminą

Tėvų pokalbis apie sūnų su Vokietijos Koronaviruso Investigacinio Komiteto nariais

Atnaujinta: video panaikintas

Tėvai Jerry ir Pamela Goodman prarado sūnų, kuris mirė praėjus dvylikai valandų po skiep0. Profesionalūs medikai Wolfgang Wodarg ir profesorius Sucharit Bhakdi dalinasi kodėl taip atsitiko. Taip gaunasi Izraelyje jauniems vyrams, kurių širdis neatlaiko vakcinos. Smulkiau apie tai video.

Sensacingas Dr.David Martin ir Vokietijos koronaviruso investigacinio komiteto pokalbis


Dr.David Martin

Prašom užsisegti saugos diržus p0nai ir ponios, nes galite nuvirst nuo kėdžių. Dr.David Martin dirba su patentais vaistams ir įvairiems atradimams jau kelias dešimtis metų. Per jo rankas pereina farmacijų kompanijų ir išradėjų pateikiama medžiaga patentų registracijai. Dr.David Martin pateikia faktus kaip klastojama istorija, slepiama informacija ir kodėl niekaip nedaeina kad tas nabagas Covid jau seniausiai egzistuoja ir nieko naujo čia nėra. Nauja tik vakcinos kurios yra žmonių naikinimo įrankis. Smagaus žiūrėjimo.

Bret Weinstein ir Lex Fridman


Lex Fridman ir Bert Weinstein

Lex Fridman yra video, virtualios įrangos kūrėjas, mokslininkas, ir dar daugiau.Bret Weinstein yra virusologas. Jei norite suprasti kas dedasi dabar, paklausykite šio pokalbio.

UK žurnalistės Sally Beck ir Reiner Fuellmich pokalbis


Žurnalistės Sally Beck ir Reiner Fuellmich pokalbis

Šis video rodomas per BitShute, nes YouTube pradeda pykti ant tų, kurie kelia įvairius klausimus.

Prancūzės teisininkės Virginie de Araujo-Recchia ir Reiner Fuellmich pokalbis


Prancūzų teisininkė Virginie de Araujo-Recchia kalbasi su Reiner Fuellmich ir jo komanda

James Corbertt, the Corbett Report autorius dalinasi patirtimi ir faktais su Reiner Fuellmich


James Corbett ir Reiner Fuellmich pokalbis

James Corbettt yra autorius The Corbett Report, kuriame jis dalinasi įžvalgomis, analizėmis, faktais , kurių populiari žiniasklaida nemėgsta pateikti. Kodėl? Niekas pinigų už teisybę nemoka. Jis išsilaiko iš skaitytojų įmokų, todėl yra nepriklausomas analitikas, žurnalistas.

Jeremy Nell ir Reiner Fuellmich pokalbis


Jeremy Nell ir Reiner Fuellmich

Jeremy Nell, arba Jerm yra populiarus YouTube blogeris kuris turi mėstamiausią teisininką: Reiner Fuellmich. Jie kalbasi apie tai kas gresia rudenį, jei nesiliaus žmonių badymas, kokios teisinės procedūros reikalingos tam užkirsti kelią.

Trumpai ir aiškiai


Short explanation about important things

Atnaujinta: video panaikintas

Aiški ir kiekvienam suprantama faktų apžvalga, kurią pateikia Vokietijos Koronos Investigacinio Komiteto narys Reiner Fuellmich.

Dr.Peter A.McCulluogh ir Reiner Fuellmich pokalbis


Dr.Peter McCullough ir Reiner Fuellmich pokalbis

Atnaujinta: video panaikintas

Dr.Peter A.McCullough yra profesorius kardiologas kuris turi patirtį gydant žmones su Covid 19. Kas įdomiausia tai kad gydytojas nepamini jokių ekstremalių situacijų, kaip kitose šalyse gąsdinat kas bus jei nenorėsi dalyvauti eksperimente. Jis su kitais gydytojais sėkmingai taiko gydymo protokolą. Dr.Peter A.McCullough nuogąstauja apie pavojingas žmonijai taip vadinamų “booster” injekcijų pasekmes.

Dr. Bryan Ardis ir Vokietijos koronaviruso investigacinio komiteto pokalbis


Dr. Bryan Ardis ir Reiner Fuellmich komanda

Geriau šį video žiūrėti ryte nes naujienos yra labai jau prastos. Tokios prastos, kad tie kurie nenaudojo savo pilkųjų ląstelių, gali jas išvis prarasti. Kodėl taip yra? Todėl, kad nusikaltimai daromi žmonėms, yra tiesiog nesuvokiami. Pavyzdžiui: buvo skiriamas tik vienas vaistas, nuo kurio inkstai atsisako veikti. Organizmas nepašalina skysčių. Tie, nes jiems nėra kur dingti, kaupiasi pilvo ertmėje ir kyla plaučių link. Jie tiesiogiai pradeda skęst. Kas tada vyksta? Žmogui trūksta oro. Tda jam kiša deguonį ir ką kita kas užeina ant seilės užuot atskirę plaučių edemą nuo plaučių uždegimo.

Visą kaltę suverčia nabagui virusui kuriam jokios prasmės yra žudyti savo šeimininką. Jei jo nebus, pats virusas irgi nusibaigs. Virusui to nereikia, nes jis per šimtus metų keliauja nuo vieno žmogaus pas kitą priklausomai nuo imuninės sistemos stiprumo.

Kai imuninė sistema stipri, ji atpažįsta įsibrovėlius, priglušina juos ar visai sunaikina. Kai žmonės nupezę, turi pašalinių ligų, kūnui sunkiau susitvarkyti. Tada imuninė ilgiau tvarkosi. Jei žmonės gauna vaistų, nuo kurių sutrinka inkstai, kokiu būdu galima išgyt?

Tai tik dalelė iš pokalbio, kuris nedžiugina bet suteikia gyvybiškai svarbią informaciją apie nusikaltėlių veiklą.

Claire Deeks ir Reiner Fuellmich pozityvus pokalbis


Advokatė Claire Deeks ir Reiner Fuellmich

Reiner Fuellmich kalbasi su Gal Shalev ir Tamir Turgal


Pokalbis tarp Reiner Fuellmich, Tamir Turgal, ir Gal Shalov

Su Reiner Fuellmich tur būt nereikia suspažindinti. Tamir Turgal yra Izraelio advokatas, Gal Shalov yra aktivistas, blogeris, video kūrėjas. Visi šie šaunūs vyrukai kalbasi apie europinio banko tuščias sąskaitas( pensijų kaip ir nėra), vaikų prievartinį vakcinavimą(Reiner tai pavadino ritualu), dvidešimties žmonijos procentų sąmoningumą, nusikaltimų vykdytojus ir dar visko daugiau. Tikrai nenuobodu klausytis.

Gydytojas Shankara Chetty pagydo 7000 pacientų. Sėkmė 100%


Dr.Shankara Chetty kalbasi su
Dr.Reiner Fuellmich

Gydytojas Shankara Shetty paaiškina pandemijos esmę ir kodėl vakcinavimas yra niekinis bei keliantis grėsmę žmonijai. Dygliuotas proteinas (spike protein) daro visas šunybes. Virusai yra visai ne prie ko.

Žmonės įgiję imunitetą po susirgimo ar taip turintys stiprią imuninę sistemą, neturi baimintis reklamų iš TV bei kitų medijos priemonių. Raginimas skiepytis yra paslėptas tikslas tam kad kažkas praturtės bei turės galimybę susikrauti kapitalą iš spygliuoto baltymo sukeltų pasekmių.

Covid-19 nėra pavojingas absoliučiai jei gydomas pačioje pradžioje. Kodėl žmonės suserga ir kai kurie stipriai, priklauso nuo žmonių alerginės reakcijos.

Reiner Fuellmich gavo iš šio gydytojo daug duomenų, pateiktų paprastai ir aiškiai tam kad galėtų kelti bylas nusikaltėliams.

Gydytojo Shankara Shetty žodžiais , virusas yra dirbtinai sukurtas, todėl žmonių švietimas yra būtinas. Klausantis šio video, vėl supranti kad yra dvi pusės: gėris ir blogis. Tam kad nugalėti nusikaltėlius, reikalinga suprasti kas vyksta, kam tai naudinga ir kokiu būdu visa tai pasiekiama.

Šis gydytojas pasižymi puikiu jumoro jausmu, analitiniu mąstymu ir gebėjimu numatyti pasekmes įvairiais atvejais.

Laukite tęsinio

Ši informacija buvo pateikta prieš metus. Sprendžiant iš lankytojų aktyvumo matyt kad masių hipnozė daro savo darbą. Kam įdomu galite pasiklausyti vertimo lietuviškai:

Individas ir totalitarizmas

Ta informacija kad Google dalyvauja injekcijų kūrime ir turi akcijų su tuo susijusiose kompanijose leidžia suabejoti jų nuoširdumu deklaruojant kad žinios visiems prieinamos.

Kodėl? Nes kaip kitaip tiems kurie nenaudoja kitų naršyklių išskyrus Google susiras tikrą informaciją. Galima apsamanot kaip pasakė Pete iš Astrid Lindgren Varnų Salos.

Tiems, kuriems iki šiol neaišku kame čia šuo pakastas, galima paklausyti Reiner Fuelmich, jo komandos ir kitų profesionalų pokalbių, kurie niekur nepradings.

Vokietijos Korona Investigacinis Komitetas

Draudžiami video


O kas pradingo? Jei žiūrėjote įkeltus video šiame bloge pastebėjote kad daugumas iš jų pašalinti nes neatitinka bemdruomenės standartų (community standarts). Gali būti kad nesutinka su YouTube taisyklėmis. Google yra privati kompanija ir ji diktuoja savo taisykles. Viskas čia puiku bet kai iškeliauja į dangų pakankamai daug human sapiens tam kad kokiems tai psichopatams to reikia tai kažkas yra ne taip.

Kiek žinau tuose video niekas nesikeikė, nebuvo pornografijos, politikos ar žiaurumų. Spėkit kodėl tų video nėra?

Advokato Reiner Fuellmich ir Stew Peters pokalbis

Jei kyla klausimų, prašom pateikti. Visada su mielu noru atsakysiu.

Leave a Comment