Magnio Atmetimo Priežastys

Magnio atmetimo priežastys

Magnio atmetimo priežastys yra įvairios. Magnis yra gyvybiškai svarbus mineralas, dalyvaujantis daugiau kaip 800 enzimų reakcijų, padedantis visiems organams tinkamai funkcionuoti, mums būti atsipalaidavusiems ir kupiniems energijos. Todel būtų keista  kodėl kai kurie žmonės jaučia, kad naudojant magnį jie jaučiasi ne kaip.

Panagrinėkime priežastis kodėl taip atsitinka.

Žmonės gali turėti problemų su magniu, kai imame per dideles dozes, kai sunaudojama daug magnio, kai turime per daug toksinų, dėl vaistų širdžiai naudojimo(derinti su gydytoju), dėl žemo spaudimo, sutrikusių skydliaukės funkcijų, naudojant per daug kalcio, naudojant per daug magnio ir negeriant vandens, turint mielinių bakterijų, naudojant vaistus, turinčius fluoro.


Jūs imate per didelę magnio dozę. Jūs jausitės prastai, jei patiriate silpnumą ir nuovargį dėl magnio trūkumo.

Šiuo atveju kiekvienas turi pradėti nuo labai mažos dozės ar tai būtų naujas papildas ar naujas vaistas.

Jei jūs panaudosite iš pradžių  didelę magnio dozę, jūs  suteiksite raumenims per daug stiprų veikimą. Kodėl taip vyksta? Kadangi magnis reikalingas šimtams enzimų reakcijų, jūs suteikiate per staigų postūmį, prie kurio  kūnas turi palaipsniui adaptuotis.

Žmonės besiskundžiantys chronišku nuovargiu ir antinksčių išsekimu, turi pradėti nuo ketvirtadalio dozės. Kartais 1/4 arbatinio šaukštelio( tai būtų 30 ReMag lašų) gali būti per daug.

Geriausiai pradėti su 10 lašų ir didinti palaipsniui dozę, kol kūnas adaptuosis.

Vienas ReMag lašas turi 2.5 mg magnio.


Jei jūs patiriate pastovų ir intensyvų stresą, panikos priepuolius, esate  turėjęs ar turėsite operaciją, naudojate vaistus, turite PMS ar turite mielinių bakterijų  perteklių, jūs greitai sunaudojate magnį . Kūnui vėl jo reikia,  nes magnis visur naudojamas,  ypatingai stresinėse situacijose.


Kodėl taip atsitinka? Jūsų kūnas turi pakankamai toksinų, kuriems pašalinti reikia laiko ir magnio. Kai magnis patenka į ląsteles, tai stimuliuoja toksinų pašalinimą, kurie keliauja į limfinę sistemą. Toksinai pašalinami inkstų, odos ir žarnyno pagalba.

Kai toksinai išskiriami per odą, tai gali pasireikšti odos išbėrimais, uždegimu, ir niežtėjimu. Tokie požymiai yra ne alerginės reakcijos į magnį,  tačiau organizmo valymosi pasekmės.

Žmonės, kurie gauna intraveniniu būdu magnio sulfatą, gali jausti alergines reakcijas. Tai gaunasi todėl, kad esanti siera negali praeiti pro blokuotus išėjimus. Taip žmonės naudojantys intraveniniu būdu magnio chloridą, gali kentėti nuo esančio aliuminio.  Jūs žinote, kad     aliuminio naudojimas sietinas su Alzheimerio liga. Gal geriau vartoti saugius produktus kaip ReMag, kurie šimtu procentu yra tik magnio jonai, patenkantys į ląstelę?

Kodel jūs galite būti apsinuodiję toksinais? Priežastys yra įvairios:

  • Sunkieji metalai
  • Netinkamas maitinimasis
  • Streso chemikalai
  • Chemikalai iš aplinkos

Jei jūs turite žemą kraujo spaudimą,  susijusį su magnio trūkumu organizme ir antinksčių pervargimu, tada magnio papildai  yra būtini. Be magnio gaunasi užburtas ratas: antinksčiams reikia magnio, jo nėra, jie pervargsta labiau. Taip pat organizmas reikalauja kitų mineralų, jei jis negauna su maistu. ReMyte papildas suteikia trūkstamas medžiagas.


Jei jūsų vaistai mažina kraujo spaudimą, naudojant magnį kraujo spaudimas nukris dar daugiau. Jūs turite pasitarti su gydytoju, kaip jums sumažinti vaistus arba atsisakyti jų.


Didelės jodo dozės ir skydliaukės vaistai gali iššaukti skydliaukės hyperaktyvumą. Visai tai paskatina medžiagų apykaitą . Jei jūs anksčiau skundėtės širdies permušimais, jie gali paūmėti.

Yra du būdai kaip atpažinti skydliaukės  padidėjusią funkciją:

1.Pulsas padidėjęs 2. Magnis nebeveikia, kurį naudojote širdies  permušimams

Magnis gali padėt  skydliaukei. Tai reiškia, kad jūs galėsite atsisakyti skydliaukės vaistų.

Magnis veiks efektyviau, jei jūs kartu naudosite ReMyte mineralus, kurie reikalingi skydliaukės funkcijai gerinti.


Kai jūs jaučiatės gerai naudodami magnį, jūs pradedate naudoti daugiau vitamino D. Tada jūs pajaučiate vėl magnio trūkumo simptomus.

Taip gaunasi todėl, kad magnis reikalingas paversti vitaminą D iš sandėliuotos formos į aktyviąją. Todėl magnio kiekis organizme sumažės, nes jis bus išeikvotas vitamino D aktyvavimui.

Šiais laikais gydytojai skiria labai dideles vitamino D dozes.

Gydytoja Carolyn Dean rekomenduoja skirti ne didesnes kaip 1000-2000 IU vitamino D3 kasdienines dozes. Būtina naudoti magnį kartu su vitaminu D3.


Magnis apsaugo  ląstelę nuo per didelio kalcio pertekliaus. Be magnio ląstelės žūtų, ir kalcis atsidėtų  minkštuosiuose audiniuose ir gadintų kraujagysles, kietindamas jas. Galimos susidarę kalcio sankaupos po oda krūtinės srityje, prie pečių. Jūs galite supanikuoti manydami, kad kokia kvaraba įsimetė. Deja, tai kalcis. Tarp kitko daugumas kalcio preparatų įsisavinami dalinai. Likusi dalis keliauja lauk arba atsideda audiniuose ar kraujagyslėse. Ne kažin kas ar ne?


Mineralai padeda laikyti vandenį ląstelėse. Be vandens ląstelės išdžiūtų,  o vanduo kauptųsi audiniuose. Kaip pavyzdys gali būti kelio edema.

Jūs Nenaudojate Pakankamai B Grupės Vitaminų

Vitaminai B6 ir B2  padeda magniui absorbuotis į ląsteles.

Studijos rodo, kad egzistuoja ryšys tarp magnio ir vitamino B6 gydant PMS ir inkstų  akmenligę. Taip šie elementai padeda prie autismo ir ADHD.

Gyd. Carolyn Dean nerekomenduoja naudoti sintetinį B6. Maisto pagrindu sukurti B grupės vitaminai veikia efektyviai ir be pašalinių reiškinių.

Kas įdomu, kad jei jūs naudojate ReMag, kuris absorbuojamas 100 procentų, jums nereikia B grupės vitaminų ar baltymų pernešėjų į ląsteles.

Jei jūs naudojate kitokius papildus, jie keliauja į žarnyną,  kur suskaidomi ir specialių baltymų pernešėjų pagalba nugabenami į ląsteles.

Naudojant ReMag jūs išvengiate nemalonumų,  susijusių su blogai funkcionuojančiu žarnynu. Kodėl? ReMag neturi vidurius laisvinamojo poveikio kaip kitos magnio druskos. ReMag yra gryni, vien tik magnio jonai.


Gyvsidabris turi bjaurų būdą pašalinti magnį ir kalį iš inkstų. Tai gali sukelti inkstų funkcijos nepakankamumą.

Magnis, tiksliau magnio pakankami dideli kiekiai gali padėt pašalinti gyvsidabrį iš organizmo.


Fluoras turi neigiamą savybę jungtis su magniu, sudarydamas netirpias druskas. Produktai ir vaistai turintys fluoro paskatina kaulų minkštėjimą. Jūs gerai perskaitėte, taip. Fluoro jonai pažeidžia ląsteles ir audinius.

Dantų pasta, fluoras geriamame vandenyje, vaistuose daro žalą mūsų organizmui.

Jūs skundžiates artritu? Kai magnis susijungia su fluoru, sudaro netirpią druską, selaitą(MgF2). Ši druska praktiškai netirpsta ir užima magnio vietą kauluose ir kremzlėse. Tai veda į  kaulų polinkį trupėti. Ne kokia perspektyva, ar ne?


Candida Albicans reikalinga mūsų organizmui kaip pagalbinkas įveikti maistą žarnyne. Kai šių grybelių atsiranda per daug, jie išskiria stiprius toksinus, kurie apnuodija visą kūną. Kai organizmas stokoja magnio, yra sunkiau susidoroti su šių bakterijų sukeliamais padariniais.

Kokia jūsų patirtis naudojant magnio papildus? Jei norite pareikšti nuomonę, prašome palikti komentarą.

Leave a Comment