Teisininko Reiner Fuellmich Parodymai


Teisininko Reiner Fuellmich parodymai

Reiner Fuellmich pasakoja apie save ir komiteto veiklą


Teisininko Reiner Fuellmich parodymai. Sveiki. Aš esu Reiner Fuellmich, Vokietijos ir Kalifornijos valstijos licenzijuotas teisininkas, praktikuojantis teisę 26 metus. Aš kėliau bylas tokioms korporacijoms kaip Volkswagen, Deutche Bank, ir prieš Kuehne ir Nagel, didžiausią pasaulyje siuntimo kompaniją, kurios apgaudinėjo ir darė žalą. Mes juos teisiame dėl multi-milijonų kyšininkavimo byloje.

Aš taip pat esu vienas iš keturių narių Vokietijos Koronos tyrimo komitete (German Corona Investigative Committee). Pradedant nuo 2020 liepos 10 dienos, šis komitetas išklausė daugybę tarptautinių mokslininkų ir ekspertų nuomonių tam, kad rasti atsakymus dėl koronos krizės. Vis daugiau ir daugiau pasaulio žmonių klausia apie tai.

Aukščiau paminėtos Vokietijos korporacijų korupcijos ir apgavystės bylos yra blankus palyginimas su ta žala, kurią padarė koronos krizė ir dar vis tai vyksta.

Ši koronos krizė pagal mūsų turimas žinias turi būti pervardinta kaip “Koronos Skandalas“. Už tai atsakingi asmenys privalo būti baudžiami kaip nusikaltėliai ir teisiami už civilinę žalą. Politiniu lygiu viskas privalo būti padaryta taip, kad niekas neturėtų tokios galios kaip dabar apgaudinėjant žmoniją ar bandyti mumis manipuliuoti skleidžiant korumpuotas teorijas.

Būtent todėl, aš noriu jums paaiškinti kur ir kaip teisininkų tarptautinis tinklas spręs šią didžiausią kada buvusią bylą, apgaulės dėl koronos skandalą, kuri šiuo metu atsiskleidžia kaip didžiausias nusikaltimas įvykdytas prieš žmoniją.

Nusikaltimai prieš žmoniją pirmą kartą buvo įvardinti po antrojo Pasaulinio karo, Nuremberg teismo metu. Tada buvo teisiami tie, kurie buvo pagrindiniai Trečiojo Reicho sukelto karo nusikaltėliai.

Trys teisiniai klausimai, reikalaujantys atsakymų dėl koronos skandalo


  1. Ar tai yra koronos pandemija? Ar tai tik PCR -testo pandemija? Konkrečiai, ar pozityvus PCR testo rezultatas reiškia kad asmuo užsikrėtęs Covid-19? O gal tai neturi nieko bendro su Covid-19 infekcija?
  2. Taip vadinamos anti-koronos priemonės kaip uždarymai, privalomas kaukių dėvejimas, socialinių atstumų laikymąsis, karantino taisyklės, tos priemonės, kurios naudojamos apsaugoti žmoniją nuo koronos, ar tos priemonės tarnauja tam kad žm0nės panikuotų ir patikėtų- neužduodami jokių klausimų-kad jų gyvybės pavojuje, ir to pasėkoje vaistų ir technologijų industrijos galėtų uzdirbti milžiniškus penus parduodant PCR testus, antigenų ir antikūnių testus bei vakcinas, tuo pačiu renkant genetinę mūsų informaciją?
  3. Ar yra teisybė, kad Vokietijos vyriausybė buvo įtakojama milžiniškais mastais, daugiau nei kita vyriausybė? Pagrindiniai taip vadinamos koronos pandemijos veikėjai -tai ponas Drosten, virusologas iš Berlyno labdaros ligoninės, ponas Wieler, veterinaras ir Vokietijos RKI (užkrečiamųjų ligų kontrolės ir prevencijos centras); ir ponas Tedros, Pasaulio Sveikatos Organizacijos vadovas; ar Vokietija, kuri žinoma kaip disciplinuota šalis ir dėl to tapo pavyzdžiu likusiam pasauliui dėl savo griežtų, ir žinoma, sėkmingo koronos priemonių laikymosi?

Koronos Investigacinio Komiteto Surinkti ir Renkami Faktai


Bylose yra svarbu surinkti faktus. Tai reiškia , kad turime rasti tai, kas iš tikrųjų įvyko. Taigi, kodėl įvyko taip vadinama Koronos pandemija?

Faktai, kurie bus išdėstyti vėliau, yra Koronos Investigacinio Komiteto tyrimo rezultatas. Šis komitetas, į kurį įeina keturi teisininkai, buvo įkurtas 2020 metų liepos mėnesį. Jie išklauso ekspertų, mokslininkų parodymus internacionaliniu lygmeniu.

Klausimai, į kuriuos ieškoma atsakymų, yra tokie:

  • Koks yra realus viruso pavojus?
  • Kokia yra pozityvaus PCR testo reikšmė?
  • Kokią žalą padarė anti-koronos priemonės pasaulio visuomenės sveikatai ir ekonomikai?

Pradėkime nuo ankstyvosios pradžios, nuo 2019 metų gegužės ir po to 2020 metų pradžios. Taip pat pasižiūrėkime kas vyko dvylika metų atgal, kai buvo kiaulių gripas, apie kurį daugumas mūsų ir pamiršo.

2019 meų gegužę, stipresnioji Vokietijos didžiosios koalicijos partija pavadinimu CDU, organizavo kongresą globalios sveikatos tema, kurį matomai inicijavo technologinių ir farmacijų korporacijų veikėjai.

Angela Merkel buvo, taip pat Vokietijos sveikatos sekretorius Jens Spahn. Kiti žmonės, kurie nepamanytum, kad jie turėtų būti tokio lygio kongrese, irgi dalyvavo . Tai buvo profesorius Drosten, Berlyno labdaros ligoninės virusologas, profesorius Wieler, veterinaras ir RKI( atitikmuo USA uzkrečiamųjų ligų ir kontrolės centrui) vadovas, ir ponas Tedros, pasaulio sveikatos organizacijos vadovas, filosofas. Jie visi sakė kalbas.

Nuo jų neatsiliko lobistinių organizacijų, tokių kaip Bill ir Melinda Gates organizacijos ir Welcome Trust atstovai.

Nepraėjus nei metams, visi šie žmonės skleidė proklamacijas apie pasaulinę koronos pandemiją, pasitengė užtikrinti, kad masiniai PCR testų naudojimai būtų taikomi infekcijų nustatymui. Dabar jie skatina vakcinų naudojimą, išradimą ir pardavimą pasauliniu mastu.

Tos infekcijos, verčiau pozityvūs PCR testų rezultatai, tapo pretekstu karantinuoti visą pasaulį, laikytis socialinių atstumų ir dėvėti kaukes.

Pandemijos apibrėžimo pakeitimas


Pandemijos sąvoka buvo pakeista prieš dvylika metų. Iki tol, pandemija buvo apibrėžiama kaip liga , kuri plinta visame pasaulyje. Ligos pasekmės yra ne kokios, t.y. mirtys ir sunkūs sirgimai.

Staiga, be jokio paaiškinimo, tai turėjo būti tik viena pasaulinė liga. Daug rimtų ligų ir mirčių neskelbiamos kaip pandemija. Įvykus šiam pasikeitimui, PSO (pasaulio sveikatos organizacija), kuri yra tampriai susijusi su farmacinėmis kompanijomis, galėjo paskelbti kiaulių gripo epidemiją 2009 metais.

To pasėkoje vakcinos buvo gaminamos pagal sudarytus kontraktus (tai buvo slepiama iki dabar) ir pardavinėjamos visame pasaulyje. Tos vakcinos buvo absoliučiai nereikalingos. Pasirodė, kad kiaulių gripas buvo tik vidutinis gripas ir niekad nebuvo siaubinga liga, apie kurią vaistų industrija ir jos partneriai universitetai skalambijo, kad bus milijonai mirčių jei žmonės nepasiskiepys.

Vakcinų sukeltos problemos


Apie 700 vaikų Europoje susirgo narkolepsija ir tapo amžinais invalidais. Vakcinos, kurios buvo perkamos naudojant mokesčių mokėtojų pinigus, buvo sunaikintos įsisavinant mokesčių mokėtojų lėšas. Drosten, vokiečių virusologas prisidėjo keliant paniką ir skelbiant apie galimus tūkstančius ar milijonus mirčių nuo kiaulių gripo.

Laiminga Pabaiga


Gerai, kad viskas pasibaigė laimingai gydytojo, Bundestago nario, Europos tarybos nario Dr.Wolfgang Wodarg dėka. Apgaulė dėl atseit pavojingo kiaulių gripo, paaiškėjo ir baigėsi be sunkesnių pasekmių.

Drosten kenkėjiška veikla


Grįžtant prie 2020 kovo, kai Vokietijos Bundestagas paskelbė nacionalinės svarbos epideminę situaciją, sprendimo priėmimas rėmėsi tik viena vienintele nuomone, kuri priklauso Drosten.

Šalies uždarymas buvo visų konstitucinių teisių suvaržymas neribotam laikui.


Universalus principas audiatur et altera pars, kuris reiškia, kad reikia išklausyti visas puses ir skirtingas nuomones, buvo pažeistas.

Tai vienintelis asmuo, kurio siaubingos, paniką skleidžiančios prognozės nepasitvirtino ir buvo paneigtos prieš dvyliką metų.

Mes žinome apie tai, nes asmuo, mums pranešęs apie tai, yra David Sieber, Žaliųjų partijos narys. Apie tai jis pranešė pirmą kartą, kai buvo atvykęs Robertas Jr. Kennedy. Abu vyrai skaitė pranešimus rugpjūčio 29 dieną, 2020 metais, Berlyne. Po to jis davė parodymus prieš Koronos Tyrimo Komiteto narius.


Kokia priežastis paskatino jį taip elgtis?


David Sieber tapo skeptiku dėl pastoviai politikų ir didžiosios žiniasklaidos propaguojamos naratyvos. Jis patyrinėjo kitų mokslininkų nuomones Internete. David Sieber suprato, kad yra daug mokslininkų, kurių pažiūros skiriasi nuo Drosten, konkrečiai kai jis visus gąsdino dėl įvyksiančių milijonų mirčių. Jie buvo tikri, kad nėra jokios ligos, kuri būtų sunkesnė už gripą. Mokslininkai žinojo, kad visuomenė įgijo imunitetą arba T-ląstelių atsparumą prieš taip vadinamą naują virusą. Todėl niekam nereikalingos specialios priemonės, tuo labiau vakcinacijos.

Mokslininkai, kurie paneigė Drosten isterijas


  • Profesorius John Ioannidis iš Stanfordo Universiteto Kalifornijoje, statistikos, visuomenės sveikatos, ir epidemiologijos specialistas, daugiausia cituojamas pasaulyje
  • Profesorius Michael Levitt, biofizikas Stanfordo Universitete, Nobelio premijos laureatas chemijos srityje
  • Vokiečių mokslininkai Kary Molling, Sucharit Bhakti, Klud Wittkowski
  • Pfizer buvęs viceprezidentas, mokslinis direktorius, daktaras Mike Yeadon.

Yra labai daug mokslininkų pasaulyje, kurie patvirtina, kad tai yra tik sezoninis gripas.

Žinomų žmonių pastangos sustabdyti Drosten stumiamas priemones


Kovo pabaigoje, balandžio pradžioj ponas Sieber kreipėsi į Žaliųjų partijos vadovybę, informuodamas apie tai, ką jis žinojo apie kitų mokslininkų nuomones ir faktus. Priešingai Drosten pranašystėm apie pasaulio pabaigą, nebuvo jokių priežasčių kelti paniką publikos tarpe.

Tup pačiu metu, Lordas Sumption, kuris ėjo teisėjo pareigas aukščiausiame britų teisme 2012-2018 metų laikotarpiu, priėjo tos pačios išvados kaip ir David Sieber. Nėra jokių aktualių faktų, kuriais remiantis reiktų panikuoti ir taikyti anti-koronos priemones.

Taip pat ankstesnis Vokietijos Konstitucinio teismo prezidentas išreiškė rimtas abejones kad koronos priemonės buvo įstatymiškos.

Deja, Žaliųjų partija, užuot kreipusi dėmesį ir diskutavusi su David Sieber, paskelbė, kad Drosten panikos skelbimas priimtinas Žaliųjų partijai.

Prisiminkite, jie nėra valdančiosios koalicijos nariai. Jie yra opozicijoje. Vis tiek jiems buvo gerai, kaip ir Federalinei vyriausybei tai priimti pagrindu dėl šalies uždarymo.

Be viso to, David Sieber buvo apšauktas konspiracinių teorijų skleidėju. Niekas netikrino jo pateiktos informacijos. Papildomai, jo narystė Žaliųjų partijoje buvo nutraukta.

Situacija esant virusui


Pažiūrėkime į situaciją dėl viruso pavojingumo, visiško PCR testų netikimo infekcijų nustatymui, ir karantinų paskelbimui be jokių įrodymų. Tuo metu, mes žinojome ir žinome, kad sveikatos apsaugos sistema niekad nebuvo pavojuje dėl Covid-19. Priešingai, dauguma ligoninių buvo tuščios iki šios dienos ir kai kurios bankrutuoja.

Ligoninės laivas Comfort, kuris buvo tuo metu prišvartuotas Niujorke ir galėjo priimti tūkstančius pacientų, niekad neturėjo daugiau kaip 20 ligonių. Niekur nebuvo padidinto mirčių skaičiaus.

Profesoriaus Ioannidis ir kitų mokslininkų studijos parodė, kad mirtingumas nuo koronos viruso prilygsta mirtingumui nuo sezoninio gripo. Vaizdai iš Niujorko ir Bergamo buvo rodomi tam, kad sukelti paniką ir buvo specialiai iškraipomi ir klaidingi.

Panikos dokumentas


Tada buvo nutekintas Vokietijos vidaus reikalų departamento sukurtas dokumentas pavadinimu Panic Paper. Tai klasifikuota informacija, kuri prieinama tik pareigūnams. Joje, be jokios abejonės, buvo nurodymai politikams ir žiniasklaidai kaip specialiai sukelti paniką visuomenės tarpe.

Tuo pačiu metu, pasirodė neatsakingi Vokietijos RKI vadovo Wieler pareškimai. Jis pastoviai ir entuziastingai skelbė, kad anti-koronos priemonių reikia besąlygiškai laikytis neužduodant jokių klausimų. Tai rodė, kad jis pažodžiui laikėsi nurodymų.

Jo pareiškimai visuomenei buvo gąsdinatys, nes jis situaciją apibūdino kaip mirtinai pavojingą. Tai prieštaravo faktams, kuriuos pateikė jo paties institutas.

Tarp visų kitų dalykų, panikos dokumentas kreipėsi į vaikus, kurie turi pasijaust atsakingi už tėvų ir senelių skausmingas kančias ir mirtis, jei jie nesilaikys korona priemonių. Būtent, jei jie pastoviai nesiplaus rankų ir nebus toli nuo senelių.

Paaiškinimas


Bergamo mieste, 94% mirčių įvyko ne dėl Covid-19 kaltės. Vyriausybė priėmė sprendimus perkelti žmones, sergančius gripu ar peršalimo ligomis iš ligoninių į slaugos namus. Tai buvo padaryta tam, kad atlaisvinti vietas ligoninėse Covid ligoniams, kurie niekad taip ir neatvyko.

Slaugos namuose perkeltieji asmenys užkrėtė pagyvenusius, kurių imuninė sistema buvo susilpnėjusi. Papildomai, ankstesnis vakcinavimas prieš gripą, dar labiau nualino imininę sistemą.

Niujorke tik kai kurios, bet ne visos ligoninės buvo perpildytos. Dauguma žmonių, kurie buvo senyvo amžiaus ir turėjo rimtų lėtinių ligų, dėka panikos skleidimo, skubėjo į ligonines. Jie galėjo būti namuose ir gydytis, taip išvengdami mirtinų pasekmių.

Ten, daugumas tapo infekcijų, kuriomis užsikrečiama būtent ligoninėse, aukomis. Taip pat medikų klaidos turėjo pasekmių, tokių kaip respiratoriaus naudojimas užuot gaunant deguonį per deguonies kaukę.

Aiškumo dėlei: Covid-19 yra mirtina liga lygiai taip pat kaip ir sezonininis gripas. Pastarasis gali sukelti pavojingas komplikacijas, kurios gali baigtis liūdnai.

Mirties priežastys


Profesorius Klaus Puschel Hamburge nustatė atlikus autopsijas, kad beveik visi mirtini atvejai buvo įtakoti rimtų, anksčiau egzistavusių ligų. Daugumoje visi žmonės, kurie mirė, mirė būdami senyvo ar labai senyvo amžiaus, taip kaip Italijoje, kur jie gyveno ilgiau ne vidutinė amžiaus trukmė.

Prie viso to būtinai reikia paminėti, kad Vokietijos RKI, tai atitinka Jungtinių Valstijų CDC (užkrečiamų ligų kontrolės ir prevencijos centras), gan keistai rekomendavo neatlikinėti autopsijų.

Yra labai daug patikimų pranešimų apie tai, kad ligoninės ir gydytojai gaudavo pinigus už tai, kad mirusio žmogaus diagnozė būtų Covid-19, o ne tikroji mirties priežastis, pavyzdžiui, šautinė žaizda ar širdies smūgis.

Kai nėra autopsijų, mes niekada nesužinosime kiek buvo taip vadinamų Covid-19 aukų, kurios mirė nuo visiškai skirtingų ligų, bet ne nuo Covid-19.

Ar buvo reikalingas šalies uždarymas?

Atseit karantinas buvo reikalingas tam, kad yra tiek daug skirtingų infekcijų su SARS-COV-2. Taip pat sveikatos sistema būtų nepakeliamai apkrauta.

Koronos Komiteto posėdžių metu gauti parodymai


  • Uždarymo pradžioje infekcijų lygis buvo sumažėjęs.
  • Imuninės sistemos kryžminio ir T-ląstelių apsaugos nuo viruso buvimas. Tai vyksta kiekvieno gripo metu. Covid-19 nėra koks išskirtinis atvejis. Taip, kiekvienu metu, būna truputį skirtingi virusai. Tačiau kūno imuninė sistema prisimena kiekvieną virusą iš praeities. Ta patirtis padeda atpažinti kažkiek skirtingą, bet panašų viruso tipą iš koronos šeimynos.

Atsitiktinai, būtent taip profesorius Drosten išrado savo PCR testą infekcijų nustatymui.

2020 metų sausio pradžioje, ponas Drosten, remdamasis bazinėmis žiniomis, sukūrė savo PCR testą, kuris turėtų aptikti SARS-COV-2 sukeliamą infekciją. Jis nematė realaus viruso iš Wuhano, sužinojo apie tai iš socialinių tinklų. Drosten sukurpė PCR testą sėdėdamas prie kompiuterio. Šiam testui sukurti jis naudojo seną SARS virusą, tikėdamasis, kad jis bus pakankamai panašus naujai viruso atmainai iš Wuhano. Tada jis nusiuntė savo kompiuterio kūrybą į Kiniją nuspręsti ar taip vadinamo naujo viruso aukų testai buvo pozityvūs. Taip, jie buvo.

Viso to pakako Pasaulio Sveikatos Organizacijai paskelbti pandemiją ir rekomentuoti Drosten testą infekcijų nustatymui, t.y. viruso pavadinimu SARS-COV-2.

Drosten nuomonė ir patarimai-tai reikia pabrėžti- buvo vienintelis šaltinis Vokietijos vyriausybei, kuri paskelbė šalies uždarymą, atstumų laikymąsi ir kaukių nešiojimą.

Vokietija tapo centru lobistinėms farmacijos organizacijoms ir pavyzdžiu visam pasauliui kaip elgtis, nes vokiečiai atseit yra disciplinuoti, ar ne?

  • Svarbiausias parodymas remiantis gautais faktais. PCR testas naudojamas remiantis apgaulingais parodymais. Jis nėra paremtas moksliniais faktais infekcijų atžvilgiu.

Šiuo metu mes sužinojome, kad šie PCR testai, skirtingai nuo ponų Drosten, Wieler, ir PSO grudamų teiginių, negali nustatyti jokios virusinės infekcijos, tame tarpe ir infekcijos su SARS-COV-2.

Kary Mullis, PCR testo išradėjas, Nobelio premijos laureatas, ne kartą pabrėžė savo straipsniuose ir video, kad šis testas netinka infekcijų nustatymui. Tie testai netinka jokios ligos nustatymui.

Skirtingai nuo Drosten, Wieler, ir PSO teiginių, kuriuos jie sakė nuo pandemijos paskelbimo, pozityvus PCR testas nereiškia, kad yra kokia infekcija. Jei koks žmogus turės pozityvų rezultatą, tai nereikš, kad jie yra kuo apsikrėtę, tuo labiau SARS-COV-2 virusu.

Jungtinių Amerikos Valstijų pritarimas


Net Amerikos CDC (užkrečiamųjų ligų kontrolės ir prevencijos centras), net ši institucija sutinka su aukščiau nurodytu teiginiu. Reiner Fuellmich, teisininkas, cituoja tai tiesiogiai iš publikacijos apie PCR testą ir Corona virusą 38-ame puslapyje.

Viruso RNR nustatymas gali neparodyti infekcijos viruso buvimo ar kad 2019 nCOV[novel coronavirus] yra klinikinių simptomų priežastinis agentas

Sekanti pastraipa sako, kad

Šio testo veikimas nėra priimtas 2019 nCOV infekcijos stebėjimui.

Trečia pastraipa sako, kad

Šis testas negali nustatyti ligų, sukeltų dėl kitų bakterijų ar patogeninių virusų

Kol kas dar nėra aišku ar Wuhano virusas buvo teisingai moksliškai izoliuotas. Todėl niekas tiksliai nežino ko mes ieškome kai testuojame. Tas ypatingai svarbu todėl, kad šis virusas, kaip ir kiti gripo virusai, greitai mutuoja.

PCR mėginiai paima vieną ar dvi molekulių dalis, kurios nematomos žmogaus akiai. Po to, tos molekulės turi būti padidinamos naudojant daug ciklų tam, kad jas pamatyti.

Viskas, kad yra virš 35 ciklų- tai paskelbta New York Times ir kitur-yra absoliučiai nepatikima ir moksliškai nepagrįsta. Tačiau Drosten testas, taip pat kaip ir PSO rekomenduoti testai, kurie sekė jo pavyzdžiu, yra nustatyti 45 ciklams.

Ar tai gali būti padaryta specialiai, norint gauti kiek galima daugiau pozityvių rezultatų ir tokiu būdu tai skaityti pagrindu, kad yra aptikta didelis skaičius infekcijų?

PCR testo neatitikimai ir neveiksmingumas


Testas negali skirti gyvos ir negyvos medžiagos. Tai reiškia, kad teigiami rezultatai gali būti gaunami, nes testas aptinka likučių dalelytę , molekulės fragmentą. Tai gali reikšti nieko daugiau, kaip kad asmens imuninė sistema laimėjo kovą su įprastiniu peršalimu praeityje.

Netgi Drosten pats deklaravo duodamas interviu Vokietijos biznio žurnalui 2014 metais, kad tuo metu, kai buvo MERS virusas, naudojant testavimui PCR testą, jie yra tokie jautrūs kad net super sveiki ir nesergantys žmonės gali būti pozityvūs testo atžvilgiu.

Interviu Drosten pasakė:

Jei pavyzdžiui, toks patogenas pralėks per medicinos sesers nosies gleivinę ir ji nesusirgs ar nieko nepastebės, tai ji turės MERS atvejį. Tai gali paaiškinti tokų atvejų proveržį Saudi Arabijoje. Papildomai, žiniasklaida pateikė kaip ypatingą sensaciją.

Ar jis tai pamiršo? O gal jis specialiai tai slepia po koronos priedanga, nes korona yra labai pelningas biznis farmacijos kompanijoms? Taip pat ir ponui Alford Lund, jo bendrautoriui ir PCR testo prodiuseriui.

Mano požiūriu, tai visai neįtikėtina, kad jis 2020 metais užmiršo tai, ką jis žinojo apie PCR testus 2014 metais ir sakė verslo žurnalui.

Trumpai, šis testas negali nustatyti jokios infekcijos, priešingai visiems pareiškimams, kad gali.

Infekcija, taip vadinama “karšta” infekcija, gaunasi tada, kai virusas įsiskverbia į ląsteles, dauginasi čia, sukeldamas tokius simptomus kaip perštinti gerklė ar galvos skausmai.

Kai virusas, o verčiau molekulės fragmentas randamas nesukeliant jokų pažeidimų, pavyzdžiui gerklėje, tai bus taip vadinama “šalta”infekcija.

Tik tada, kai asmuo užsikrėtęs taip vadinama “karšta” infekcija, žmogus yra užkrečiantis ir galintis užkrėsti kitus. Iki tol, yra absoliučiai nepavojinga bendrauti visiems žmonėms, kurie neturi “karštos” infekcijos, t.y. kai viruso nėra ląstelėse.

Dar kartą, tai reiškia, kad teigiami testo rezultatai, priešingai Drosten, Wieler ar PSO teiginiams, nerodo ir nereiškia infekcijų buvimo. Tai konstatavo ir CDC, JAV užkečiamųjų ligų kontrolės ir profilaktikos centras.

Tuo pačiu, didelis gerbiamų pasaulio mokslininkų skaičius patikino, kad niekada nebuvo koronos pandemijos, o tik PCR testo pandemija. Šias išvadas padarė tokie mokslininkai, kaip

  • Profesoriai Bhakti, Reiss, Molling, Hokertz, Walach ir daugelis kitų Vokietijos mokslininkų.
  • Profesorius John IoannidisStanfordo universiteto
  • Profesorius Michael Levitt, Nobelio premijos laureatas iš Stanfordo universiteto.

Dr.Mike Yeadon, ankstesnis Pfizer viceprezidentas ir mokslinis vadovas, kurio stažas farmacijos kompanijoje yra 16 metų su bendraautoriaus publikavo mokslinį straipsnį rugsėjo 2o dieną, 2020 metais. Tarp visų kitų dalykų, jis ir kiti pareiškė:

Mes pagrindėme mūsų vyriausybės politiką, ekonomikos politiką, ir politiką uždraudžiant pagrindines teises, remdamiesi visiškai neteisingais duomenimis ir prielaidomis apie virusą. Jei ne testų rezultatų pastovus eskalavimas per žiniasklaidą, pandemija būtų seniai pasibaigusi nes nieko iš tikrųjų neįvyko. Žinoma, buvo tikrai rimtų ligos individualių atvejų, tačiau tai būna kiekvieno gripo pandemijos metu. Kovo ir balandžio mėnesiais buvo ligos protrūkiai, tačiau po to viskas grįžo į normalias vėžes. Tktai pozityvūs rezultatai augo ir žemėjo beprotiškai vėl ir vėl priklausomai nuo to, kiek testų buvo atliekama. Tačiau ligos tikrieji atvejai buvo pasibaigę. Negali būti jokios kalbos apie antrąją bangą. Taip vadinama nauja viruso rūšis yra…

-Dr. Yeadon tęsia toliau:

…viena kas yra nauja, tai tik seniai žinomo viruso naujas tipas. Yra mažiausia keturios corona virusų rūšys, kurios sukelia įprastinius peršalimus, ypatingai žiemą. Jie visi yra labai panašūs į korona virusą ir todėl žmogaus imuninė sistema atpažįsta panašumą į virusą, kuris dabar atseit yra naujai atrastas. T-ląstelių atsparumas jam seniai egzistavo. 30 procentų populiacijos turėjo šį atsparumą jau prieš taip vadinamą “naują” virusą. Taigi, yra pakankamai nuo 15 iki 25 procentų visuomenės populiacijos, kuri buvo užsikrėtusi taip vadinamu “virusu” tam, kad susidarytų bandos atsparumas (herd immunity). To užtenka viruso sustabdymui toliau plisti. Tai visada buvo tokie atvejai.

Dr.Mike Yeadon rašo apie PCR testus straipsnyje “Lies, Damned Lies, and Health Statistics:The Deadly Danger of False Positives”, rugsėjo 20 diena, 2020.

Citata iš šio straipsnio:

Tikimybė kad pozityvūs atvejai yra klaidingi ir melagingi, yra tarp 89 ir 94 procentų, arba išvis neteisingi.

Mokslininkų parodymai Koronos Tyrimo Komitetui


Dr.Yeadon kartu su profesoriais Kamera iš Vokietijos, Kappel iš Nederlandų, Cahill iš Airijos, mikrobiologu Dr.Arve iš Austrijos , liudijo prieš Vokietijos Corona Komitetą.

Dr. Yeadon kartu su visais mokslininkais atvirai pareškė, kad pozityvus testas nereiškia, kad nepaliestas virusas buvo rastas. Autoriai paaiškina tai būtent ką PCR testas nustato, yra

Paprastai dalinės RNR sekos buvimas esančiame nepaliestame viruse, gali būti gabaliukas negyvo viruso, kuris negali susargdinti asmens, negali būti perduodamas, ir negali susargdinti kito žmogaus.

Kadangi testas visiškai netinka infekcinių ligų nustatymui-ožkos, avys, papajos, ir viščiukų sparneliai buvo testuoti kaip teigiami-Oksfordo profesorius Carl Heneghan, Faktais Paremtos Medicinos Centro direktorius, rašo, kad Covid virusas niekad neišnyks, jei šis testas bus naudojamas ir testo rezultatai visada bus apgaulingi ten, kur testuojama.

Ar karantinai veiksmingi?


Pagal Dr.Yeadon ir jo kolegas karantinai neveikia. Švedija su savo atsipūtusiu požiūriu, ir Didžioji Britanija, kurioje griežti reikalavimai, turi visiškai panašius ligų ir mirtingumo statistinius duomenis. Tą patį nustatė ir JAV mokslininkai, lygindami skirtingas valstijas. Tai nedaro jokios įtakos ligai, nesvarbu ar valstijoje karantinas ar ne.

Dr. Yeadon sako, kad Neil Ferguson, Londono Karališkosios Kolegijos profesoriaus, kurio absoliučiai neteisingi kompiuterio modeliavimai apie milijonus mirčių skleidė paniką, kad

Nei vienas rimtas mokslininkas nežiūrės rimtai į Ferguson modelį.

Mike Yeadon pabrėžia, kad

Yra svarbu kad jūs žinotumėt, kad dauguma mokslininkų nepripažįsta, kad

tai yra Fergusono modelis

buvo nors kiek teisingas. Tačiau vyriausybė yra stipriai įtikėjusi į tai iki dabar.

Ferguson pranašystės


Ferguson pranašavo 40 tūkstančių mirčių Švedijoje iki gegužės ir 100 tūkstančių birželyje, tačiau buvo tik 5,800. Švedų žiniomis, šis skaičius prilygsta švelniam gripui. Jei PCR testai nebūtų naudojami kaip diagnostiniai įrankiai nustatyti koronos infekcijai, būtų nebuvę jokios pandemijos ir jokių karantinų. Viskas būtų priimta kaip vidutinė ar lengva gripo banga, tokias išvadas padarė mokslininkai.

Dr.Yeadon savo straipsnyje “Lies, Damned Lies and Health Statistics: The Deadly Danger of False Positives”, rašė:

Šis testas yra mirtinai pavojingas ir turi būti nedelsiant atmestas ir niekada vėl naudojamas šioje vietoje, nebent būtų parodytas kaip ištaisytas.

Straipsnio pabaigoje, Dr.Mike Yeadon rašė, kad

Aš paaiškinau, kaip beviltiškai veikė šis diagnostinis testas, ir jis tebėra naudojamas, ne ligos diagnozavimui, bet kaip matosi vien tik kurti baimę.

Karantino ir kitų priemonių daroma žala


Dabar pasižiūrėkime į esamą situaciją dėl karantino ir kitų priemonių daromos žalos. Kita detalus dokumentas, kurį išleido Vokietijos vidaus departamento valdininkas, atsakingas už rizikos įvertinimą ir visuomenės apsaugojimą nuo pavojų, buvo neseniai nutekintas. Dabar jis vadinamas False Alarm dokumentu.

Šiame dokumente daroma išvada, kad nėra pagrįstų įrodymų dėl pavojaus visuomenės sveikatai, priešingai nei teigė Drosten, Wieler, ir PSO. Dokumento autorius pažymi, kad yra daug įrodymų kaip anti-koronos priemonės sukelia pavojų sveikatai ir ekonomikai. Visa tai jis detaliai aprašo dokumente.

Išvadoje autorius pamini, kad bus milžiniški ieškiniai atlyginti už žalą, už kurią bus atsakinga vyriausybė. Tai tapo realybe, tačiau dokumento autorius buvo suspenduotas.

Totalitarizmo grėsmė


Vis daugiau ir daugiau mokslinkų, jų tarpe ir teisininkai, atpažįsta, kad kryptingas panikos sėjimas, koronos priemonės įgalintos taikyti dėl baimės, sukelia demokratijai pavojų, kuris slypi fašistiniame totalitarizmo modelyje. Aš (advokatas Reiner Fuellmich) anksčiau minėjau Australiją, kurioje, žmonėms nenešiojant sveikatai pavojingų kaukių, jie areštuojami, surakinami ir sodinami į kalėjimus. Filipinuose gyventojai rizikuoja būti nušauti. Vokietijoje ir kitose anksčiau civilizuotose šalyse, vaikai paimami iš jų tėvų, jei jie nesilaiko karantino taisyklių, atstumų nustatymo, ir kaukių dėvėjimo taisyklių.

Psichologai ir psichoterapeutai, kurie davė parodymus Koronos Komitetui, sakė, kad vaikai traumatizuojami masiškai. Pasekmės gali būti vidutiniam terminui ar ilgam trunkančios.

Vien tik pačioje Vokietijoje, smulkus ir vidutinis verslas, kuris yra šalies ekonomikos pagrindas, bankrutuoja. To pasekmėje nesumokėti mokesčiai. Lėšos skiriamos socialinei apsaugai, keliauja kitur, nedarbingumo pašalpoms.

Dabartiniu metu beveik visi pradeda suprasti visą naikinantį poveikį, kurį sukėlė visiškai nepagrįstos korona priemonės.

Teisinės pasekmės


Pati sunkiausia teisininko darbo dalis yra teisingų faktų nustatymas, ne teisinių taisyklių reikalavimai šitiems faktams. Gaila, kad Vokietijos teisininkai to nesimoko, tačiau Anglų-Amerikiečių kolegos įgyja šį svarbų išsilavinimą jų teisės mokyklose. Tur būt dėl šios priežasties, ir taip pat dėl daug daugiau išreikštos Anglų-Amerikiečių teisinės sistemos, pastarasis faktų įstatymas yra daug daugiau efektyvesnis nei esantis Vokietijoje.

Teismas gali išspręsti tik tada ginčą, kai turi anksčiau apibrėžtus teisingai faktus, kurie nėra galimi be visų esamų įrodymų. Todėl įrodymų įstatymas yra toks svarbus.

Išvardintų aukščiau paminėtų faktų pagrindu ir dalinai tų, kurie nustatyti Koronos Komiteto pagalba, teisinis įvertinimas yra visai paprastas. Tai yra paprasta visoms civilizuotoms teisinėms sistemoms, nesvarbu kokiu pagrindu jos remiasi, ar romėnų teise, ar Anglo-Amerikiečių teise, kuri yra silpnai susieta su romėnų teise.

Konstitucinių teisių pažeidimai


Vokiečių profesoriai, tokie kaip Kingreen, Morswig, Jungbluth ir Vosgerau savo interviu, ekspertų nuomonių pareiškimuose sako, kad anti-koronos priemonės neturi jokio pakankamų faktų ir teisinio pagrindo. Jos yra antikonstitucinės ir turi būti tučtuojau anuliuotos.

Visiškai neseniai, teisėjas Thorsten Schleif pasakė atvirai, kad Vokietijos teisinė sistema, taip pat kaip ir visuomenė, buvo taip suparalyžuota baimių, kad nebegalėjo atintinkamai administruoti teisės.

Jis sako, kad teismai per daug greitai tapo suglumę esant priverstinėm priemonėm, kurios palietė milijonus Vokietijos gyventojų ir kurios tapo masiniais konstitucinių teisių suvaržymais.

Teisėjas pažymi, kad Vokietijos piliečiai

dabartiniu momentu patiria pačius rimčiausius pažeidimus ir invaziją į jų konstitucines teises nuo 1949 metų, kai buvo įkurta Vokietijos federacinė respublika.

Tam, kad sulaikyti koronos pandemiją federalinė ir sričių vyriausybės įsikišo masiškai, tokiu būdu pakenkiant pačios šalies egzistavimui, kas yra garantuota kaip žmonių konstitucinė teisė.

Apgavystės, sąmoningas žalos sukėlimas ir nusikaltimai prieš žmoniją


Remiantis, kriminalinės teisės taisyklėmis, melagingų faktų teisinimas ar sąmoningo klaidinimo dėl PCR testų tinkamumo, o tai darė ponai Drosten, Wieler ir PSO, įvertinama kaip apgavystė, sukčiavimas. Pagal civilinę teisę, tai verčiama į sąmoningą pavojaus sukėlimą.

Vokietijos teisės profesorius Martin Schwab palaiko šią formuluotę. Šimto aštuoniasdešimt puslapių išsamiame teisiniame vertinime, jis pristatė detalią ataskaitą apie visišką pagrindinės žiniasklaidos nesėkmę pranešant apie taip vadinamos pandemijos tikrus faktus.

Ponai Drosten, Wieler ir PSO, jie visi žinojo remiantis jų pačių ar jų institucijų ekspertize, kad PCR testai negali pateikti jokios informacijos apie infekcijas. Tačiau visuomenė pastoviai buvo tikinama, kad jie gali. Tam pritarė kolegos iš viso pasaulio.

Taip pat šie veikėjai žinojo, kad pasaulio vyriausybės, pasiremdamis jų pateiktomis rekomendacijomis, nuspręs dėl šalių uždarymų, socialinių atstumų laikymosi, privalomo kaukių nešiojimo. Šios anti-koronos priemonės, kaip vėliau nustatė nepriklausomi ekspertai, sukėlė labai pavojingą poveikį sveikatai.

Pagal teisės pažeidimo įstatymą, vis,i kurie patyrė žalą dėl šių PCR testų sukeltų uždarymų, turi teisę į pilną kompensaciją už patirtus nuostolius.

Visų pirma, tai yra pareiga kompensuoti, tai yra pareiga atlyginti žalą, kuri gavosi kaip karantino ir kitų priemonių taikymo rezultatas, už verslui padarytus nuostolius ir žmonėms, kurie yra darbdaviai sau.

Deja, anksčiau ir šiuo metu anti-koronos priemonės darė ir daro žalą pasaulio visuomenės sveikatai ir ekonomijai.

Drosten, Wieler ir PSO, kurie vykdė nusižengimus, turi būti legaliai kvalifikuojami kaip tikri nusikaltimai prieš žmoniją sekant tarptautinio kriminalinio kodekso septintu skyriumi.

Kaip tai galima padaryti?


Kolektyvinis ieškinys yra geriausias būdas nuostolių kompensavimui ir politinėms pasekmėms. Taip vadinamo grupinio ieškinio byla yra paremta anglišku įstatymu ir veikia Jungtinėse Amerikos Valstijose ir Kanadoje.

Tai įgalina teismą vertinti ieškovų skundus dėl nuostolių ir traktuoti kaip kolektyvinį ieškinį, jei

  • tai yra žalą sukėlusio įvykio rezultatas
  • didelis žmonių skaičius patyrė tos pačios rūšies nuostolius

Skirtingai išsireiškiant, teisėjas gali leisti ivykti kolektyvinio ieškinio bylai, jei įprastiniai teisiniai klausimai ir faktai sudaro pagrindinius proceso komponentus. Būtent čia, bendrieji teisės klausimai ir faktai periodiškai sugrįžta prie PCR testų pagrindu įvykdytų pasaulinių uždarymų ir jų pasekmių.

PCR testai ir VW mašinos


Lygiai kaip VW mašinos buvo veikiantys produktai, tačiau turėjo defektų, tokių kaip emisijos standartų neatitikimas, lygiai taip pat ir PCR testai, kurie yra geri produktai kitam naudojimui, bet netinkami infekcijų nustatymui.

Dabar, jei amerikiečių ar Kanados kompanija ar asmuo norėtų paduoti į teismą šiuos asmenis Amerikoje ar Kanadoje, teismas pagal pareikalavimą galėtų tai traktuoti kaip grupinį ieškinį. Jei tai įvyksta, visos pažeistos šalys pasauliniu mastu būtų informuotos dėka žiniasklaidos ir tokiu būdu galėtų prisijungti prie kolektyvinio ieškinio per tam tikrą laikotarpį, kurį nustato teismas.

Kiekvienas nukentėjęs gali jungtis prie ieškinio.

Kolektyvinio ieškinio pliusai


Šio ieškinio privalumas yra tame kad gali būti tik vienas teisminis procesas. Būtent ieškovo atstovo skundas, kuris atitinka kitus tokius pat tipinius ieškinyje, yra nagrinėjamas.

Visų pirma, taip yra pigiau, antra, greičiau nei šimtai ar tūkstančiai individualių atvejų, ir trečia, teismai gauna mažiau krūvio. Ketvirta, tai kaip taisyklė, įgalina preciziškai egzaminuoti kaltinimus šimtų ar tūkstančių kontekste, ar dar daugiau, kaip koronos atveju, gali būti milijonai bylų.

Būtent ši gerai parengta ir išbandyta Anglo-Amerikiečių įrodymų teisė, su priešteisminiu esamų faktų ir įrodymų susipažinimu, yra tinkama taikyti šioje situacijoje. Tai reikalauja, kad visi įrodymai, tinkami bylos apibrėžimui, būtų pateikiami.

Vokietijoje tai vyksta skirtingai. Bylos tarp klientų ir didelių korporacijų, įrodymų slėpimas arba sunaikinimas turi pasekmes. Ta pusė, kuri nerodo ar pašalina įrodymus pralošia bylą pagal šias įrodymų taisykles.

Vokietijoje, advokatai buriasi į grupes tam, kad padėt klientams. Jie pateikia Vokietijos ieškovams visą giminingą informaciją ir formas tam, kad įvertinti kiek jie patyrė nuostolių ir kad jie galėtų jungtis į grupes tam, kad patekti į kolektyvinį ieškinį, kuris keliaus į Kanadą ar į Jungtines Amerikos Valstijas.

Ši teisininkų grupė norėjo imtis ir kitų, ne Vokietijos nukentėjusių bylų, tačiau tas nepavyko.

Tarp kitko, naudojant tarptautinį teisininkų tinklą, kuris didėja su kiekviena diena, Vokietijos advokatai pateikia savo kolegoms visame pasaulyje visą reikalingą informaciją neimdami už tai jokio atlygio. Tai ekspertų nuomonės ir liudijimai apie PCR testų netinkamumą infekcijų nustatymui. Taip pat galima gauti visą reikiamą informaciją apie tai, kaip paruošti ir pateikti klientų ieškinius tam, kad jie galėtų ginti klientų pretenzijas dėl nuostolių savo šalies teismuose ar jungiantis prie kolektyvinio ieškinio.

Koronos skandalingi faktai, kuriuos surinko Koronos Tyrimo komitetas ir kurie išdėstyti aukščiau, yra tie patys faktai, kurių teisumas bus įrodytas ar viename teisme, ar daugelyje pasaulio teismų.

Tai yra faktai, kurie nuims kaukes nuo tų, kurie atsakingi už šiuos nusikaltimus.Šie faktai yra pateikti politikams, kurie tai turi vertinti kaip gyvybinę liniją, pagal kurią jie turi pritaikyti savo veiksmus, pradėti seniai reikalingą mokslinę diskusiją, ir nenusiristi žemyn kartu su šarlatanais ir nusikaltėliais.

Nuoroda į originalų šaltinį čia.

Papildoma informacija


Ieškinys, pateiktas p. Drosten, anglų kalba čia.

Leave a Comment