Kodėl ReMag yra Pats Geriausias Magnio Papildas

ReMag pats geriausias magnio papildas

Kodėl ReMag yra pats geriausias magnio papildas todėl, kad tokio veiksmingo ir kokybiško magnio niekur nerasite. Ginčytis galima, bet tada reikia tikrų faktų, kurie pagrįstų jūsų teisybę.

ReMag absorbavimas siekia 99.9%. ReMag magnio jonai yra pico ionų dydžio ir patenka tiesiai į ląstelę, aplenkdami žarnyną. ReMag nesukelia pašalinių reakcijų, kaip kitos magnio druskos. ReMag pasižymi terapeutiniu veikimu.


ReMag yra koncentruotas magnio jonų tirpalas, sukurtas pagal Dr. Carolyn Dean M.D, N.D. technologiją. Jūs pasakysite, kad angstrom mineralai tinka taip pat, bet magnio jonų ReMag papilde yra 20 kartų didesnė koncentracija.

Pagalvokite, ar jūs už tą pačia kainą pirktumėte dvidešimt obuolių ar tik vieną? Vieną vištos šlaunytę ar dvidešimt?

Kaip sakoma yra kur pinigus išleisti. Jei nežinote kur, paaukokite tiems, kuriems trūksta.


Apie šitą reikalą galėčiau kalbėti ir kalbėti, jūs tik klausykitės. Dabar jums užteks tik paskaityti, kada norite, tada galite pasitraukti.

Magnio jonų dydis matuojamas pikometer vienetais. Tai toks dydis, kurio niekaip nepamatysite, nesvarbu kokių grybų ar žolių ar kitokių gėrybių būtumėte prisiragavę. Kodėl?

Pikometer (picometer) yra matavimo dydis. Vienas pikometer yra viena trilijoninė metro dalis. Pikometer skaitmeninė forma bus 0.000,000,000,001 metro dalis. 

Mūsų kūno ląstelės yra taip pat labai mažos. Mineralai į ląsteles patenka per membraną, kuri turi taip vadinamus įėjimus(gateways), kurių dydis yra 400-500 pikometer diametro.

Spėkite, iš kelių kartų  kokio dydžio yra ReMag magnio jonai? Galiu lažintis, kad niekaip neatspėsite.

Vienas magnio jonas yra  70-86 pikometer dydžio. Matote, kaip jiems super paprasta patekti į kiekvieną ląstelę, nesvarbu kur ji būtų? Taip, ReMag palaikius burnoje, jis patenka per burnos ląsteles. Užpurškus ant odos, patenka per ją.

ReMag nereikia keliauti į žarnyną ir ten per kraujo barjerą būti nugabentam į audinius ir organus. Taip atsitinka su visomis kitomis magnio druskomis. Jos turi būti suskaidomos virškinamajame trakte, o po to įsisavinamos.

ReMag keliauja tiesiai į ląsteles bet kurioje kūno vietoje, nesukeldamas jokių pašalinių efektų, kaip tai atsitinka su kitais magnio preparatais.

Kadangi magnio druskos žinomos kaip laisvinanti priemonė, daugumas atsisako tokio “malonumo” ir praranda galimybę gauti organizmui gyvybiškai svarbaus mineralo.

ReMag magnio papildas NĖRA druska. Tai  99.9% stabilizuoti magnio jonai. Nieko daugiau. Tik magnis.


ReMag, stabilizuotų magnio jonų tirpalas įsisavinamas  99.9%. Tai fantastiškas skaičius žinant apie kitų magnio druskų nesėkmes.


Magnio oksidas įsisavinamas tik 4%, magnio citratas tik  20-50%. Paklausite kodėl?

Pavyzdžiui, magnio citratas yra druska, susidedanti iš metalo magnio ir citrinos rūgšties. Panaudojus tokį papildą, virškinamajame trakte jis suskaidomas iki magnio ir citrinos rūgšties. Būtent pastarasis magnis nėra pilnai įsisavinamas.


Yra toks terminas kaip biologinis priimtinumas(biological availability). Mineralų jonai turi tendenciją sulipti ir valkiotis kompanijomis. Jie sulimpa todėl, kad jie yra priešingų krūvių. Jonai traukia vienas kitą. Tokie jonų gabalai negali tiesiogiai patekti į ląstelę. Jie yra paprasčiausiai per dideli.

Žinot pasaką apie Pelenę? Nesvarbu kiek kartų pamotės dukros norėjo įkišti koją į krikštolinę kurpaitę, joms tai nepasisekė. Pasirodė reikiamas asmuo, šiuo atveju Pelenė, jai kurpaitė tiko. Ji gavo princą ir visą karalystę.

Mes apseisim be princų, bet galimybė išvengti tos vietos, kur karaliai pėsti vaikšto tada kai panaudoja magnio druskas, yra reali naudojant ReMag.

ReMag jonai yra maži, tik 70-86 pikometer (picometer) dydžio. Ląstelės membranos vartai yra kelis kartus didesni:  400-500 pikometer skersmens. ReMag magnio jonai pasišvilpaudami patenka į ląstelę, kai magnio druskų  sulipę jonai nesėkmingai stumdosi ir buksuoja neįtilpdami pro vartus.

Be viso to, magnio druskoms dar reikia suskilti patekus į virškinamąjį traktą, kai ReMag jonai yra stabilizuoti.


Patentuota ReMag gamybos technologija užtikrina, kad magnio jonai yra atskiri, nesulipę. Tokiu būdu jie gali patekti be jokių kliūčių į ląstelę. Magnio jonų krūviai neveikia, todėl jie nesulimpa.

Tai gana miglotas paaiškinimas, tačiau aš negaliu atskleisti ReMag patento paslaptis. Antra vertus, kam tie patentai būtų saugojami ir reikalingi, jei kiekvienas galėtų sužinoti paslaptis, nesvarbu kokios jos būtų.

Aš žinojau, kad technologinės paslaptys yra saugomas dalykas. Paimkite Coca-Cola. Jūs niekaip negausite to recepto kaip ir benorėtumėte. Tas pats yra ir su ReMag magniu. Tačiau aš norėjau sužinoti, kaip nustatomas magnio dydis. Gerokai įkyrėjus ReMag komandai, aš gavau iš gamintojo atsakymą angliškai. Vertimą pridedu žemiau, po originalo.


GINNEY Monday at 19:23
Hello, Nemira

Here is the answer to the question from our manufacturer:

Particle size question.
The detection of the presence of magnesium is done using an ICP-OES spectrometer. This tells us that there is indeed magnesium in the product and also quantifies this for us, so we know how much magnesium is present. The ICP-OES machine does not tell us the particle size.

Aveka Labs used a Malvern PCS Dynamic Light Scattering Instrument in an attempt to find particles in ReMag. The PCS analyzed samples for particles in the 1nm to 1000 nm (0.001-1 micron) size range. No particles were detected in this size range, which means that ReMag has particles that are smaller than 0.001 microns.

ReMag is a monoatomic ionic solution. There really is no direct way to measure the ionic size (or ionic radius). This is actually determined indirectly by measuring the bond length. Ionic radii are difficult to measure with any degree of certainty, and vary according to the environment of the ion, and also several other factors. The distance between two ions in an ionic crystal structure can be determined by X-ray crystallography, which gives the lengths of the sides of the unit cell of a crystal. The ionic radius is not a fixed property of a given ion but varies with coordination number, spin state, and many other parameters. As such it is extremely difficult to determine the actual size of ReMag particles. We know for sure that they are smaller than 0.001 microns. With the use of X-ray crystallography, we calculate/estimate ReMag particles are approximately 70-86 picometer in size.

 Vertimas:


Magnio jonų nustatymui naudojamas ICP-OES spektrometras. Šis prietaisas patvirtina kad mėginiuose yra magnis, bet nenustato magnio jonų dydžio.

Aveka Labs naudojo Malvern PCS dinaminį šviesos skaidymo instrumentą( Malvern PCS Dynamic Light Scatttering Instrument) tam, kad rasti magnio dalelytes ReMag.

PCS instrumentas analizavo mėginius skalėje nuo 1nm iki 1000nm(0.001-1 mikronas). Jokių dalelių nebuvo rasta. Tai reiškia, kad ReMag jonai yra mažesni nei 0.001 mikronų.

ReMag yra vienatomis tirpalas. Nėra jokio tiesioginio būdo kaip išmatuoti jonų dydį ar spindulį. Matuojant tarpo (bond) tarp jonų ilgį, galima spręsti apie dydį. Jonų diametro spinduliai sunkiai išmatuojami ir gali keistis priklausomai nuo to, kokioje jonai randasi aplinkoje ir daugiau faktorių.

Atstumas tarp dviejų jonų gali būti išmatuojamas naudojant rentgeno spindulių kristalografiją( X-Rays crystallography). Šis būdas parodo kristalo vieneto šonų ilgį. Jono spindulys( tai atstumas nuo jono centro į diametro išorę, tas pats kaip ir geometrijoje) nėra fiksuotas. Jis gali keistis dėka įvairių parametrų, tokių kaip koordinacijos numeris, sukimosi pobūdis ir t.t.

Todėl yra taip sunku nustatyti ReMag jonų tikslų dydį. Mes, gamintojai, žinome, kad jonai yra mažesni nei o.001 mikronų. Naudojant rentgeno spindulių kristalografiją, mes nustatome/skaičiuojame, kad ReMag dalelytės yra maždaug 70-86 pikometer(picometer) dydžio.

Magnis yra gyvybiškai svarbus mineralas. Jo trūkstant, prasideda įvairūs sutrikimai, kuriems reikalingas magnis. ReMag, kaip 99.9% prisotintas   stabilizuotų magnio jonų tirpalas, yra nepakeičiamas maisto papildas, kuris padeda tokiais atvejais:

  • Sveikata nėštumo ir gimdymo metu.
  • Pagalba nuvargusiems antinksčiams
  • Angina
  • Baimės priepuoliai
  • Prieširdžių virpėjimas
  • Aukštas kraujo spaudimas
  • Aukštas cholesterolis
  • Vidurių užkietėjimas
  • Depresija
  • 2 tipo diabetas
  • Fibromyalgija
  • Galvos skausmai
  • Širdies priepuoliai
  • Inkstų akmenys
  • Priepuoliai
  • Raumenų spazmai
  • Nervų traukuliai
  • Nemiga
  • Migrena
  • PMS
  •   Gastroezofaginis refliuksas

Magnis dalyvauja daugiau kaip 700-800  enzimų  sistemų, kurios dalyvauja medžiagų apykaitos reakcijose. Tai atpalaiduojantis ir raminantis mineralas.

Be magnio, ląstelės kentėtų nuo kalcio antplūdžio. Kalcis pastoviai dirgindamas ląsteles, paskatina jas žūti. Tai ne geriausia išeitis.


ReMag yra geriausias magnio papildas todėl, kad:

  • Sudarytas iš  99.9%  stabilizuotų grynų magnio jonų
  • ReMag jonai patenka tiesiai į ląstelę
  • ReMag magnis patenka į kūną momentaliai naudojant išoriškai ir vidiniai.
  • Tam kad pasiekti audinius, ReMag magnio jonai patenka į vidų pro bet kuriuos kūno paviršius.
  • ReMag nesukelia jokių pašalinių reiškinių
  • ReMag magnio jonų tirpalas įsisavinamas 100%
  • ReMag magnio jonų koncentracija yra  20 kartų didesnė palyginus su angstrom mineralais.
  • ReMag  99.9% magnio jonų koncentracija yra  60,000ppm palyginus su 3,000ppm magniu angstrom pavidale.

Magnis yra gyvybiškai svarbus mineralas, kurio mes negauname pakankamai su maistu. Naudojant kokybiškiausią magnio papildą ReMag, jūs pasigerinsite savo ir aplinkinių gyvenimą. Kuo mažiau rūpesčių jums, tuo mažiau aplinkiniams. Daugiau apie ReMag galite skaityti čia.

Leave a Comment