Noni Gydomoji Nauda

Šis blogas bus apie mano asmeninę patirtį naudojant Noni Fruit Leather prieš keletą metų. Noni gydomoji nauda pasireiškė taikant šį produktą,  pagamintą iš Noni vaisiaus Morinda Citrifolia, augančio Havajuose. Daugumas žino sultis, tačiau  Noni Fruit Leather yra efektyvesnis keliasdešimt kartų.


Pirmą kartą apie Noni išgirdau alternatyvių produktų parodoje. Tiesiog taip pasitaikė, kad sustojau prie įspūdingo stendo, kuriame puikavosi Noni vaisiaus nuotraukos ir Havajų vaizdai. Taip, tai egzotika, bet kas mane pakerėjo, tai stendo šeimininkas. Jis su tokiu entuziasmu pasakojo apie sukurtą produktą, kad aš pamaniau, ma jį bala, nusipirksiu ir kada nors pabandysiu. Tai buvo voko dydžio paketas, kuriame sulankstytas gulėjo Noni Fruit Leather lapas.

Paprastai aš neturiu  didelių problemų su sveikata. Žinau, reikia pabelsti į medį tris kartus. Pabeldžiau ir vėl rašau. Deja, kaip sakoma, jei žinotum kur krisi, pasidėtum pagalvę.


Vieną  gražų vasaros vakarą nuėjau į kino teatrą. Kaip tik vaidino mano mėgstamos aktorės Cameron Diaz ir Abigail Breslin. Įėjau į kino salę jau sutemus ir nepastebėjau kaip smagiai stuktelėjau didijį kojos pirštą į plieninį strypuką. Nesiaiškinau iš kur jis ten atsirado, nes ne tas buvo galvoje.

Žinoma, pažiūrėjau visą filmą, tačiau koja priminė apie save vis smarkiau. Pasibaigus kinui, nušlubavau iki mašinos. Eiti buvo tik keli šimtai metrų, bet kelias išsitempė lyg klampi guma.


Grįžus namo, iškart uždėjau ledo ir laikiau koją pakeltą. Aš mačiau, kad man geruoju nesibaigs, nes pirštas smagiai tvinksėjo ir didėjo.

Aš prisiminiau, kad turiu nusipirktą Noni Fruit Leather. Perskaičiau instrukciją ir ką jūs manote? Po kelių dienų mano pirštas buvo  kaip naujas. Atsiprašau, ne visai, tačiau jokių pasekmių, tokių kaip hematoma ar nago nuėjimas nebuvo. Po trijų dienų aš galėjau kuo puikiausiai priminti.


Aš iškirpau su žirklėmis iš Noni Fruit Leather lapo, kuris toks plonas, panašiai kaip A4 formato popierius, kelias juosteles. Jas, vos suvilgius su vandeniu, uždėjau ant skaudamos vietos. Noni prigludo prie piršto kaip antra oda.

Kojos piršto viršus nukentėjo labiausiai, todėl jis gavo dvigubą sluoksnį.

Noni pritaikymas kojos pirštui

Man patiko, kad Noni skaniai kvepėjo. Paragavau truputį. Skonis primena rūgštoką obuolių sūrį.

Mano koja po pusės dienos pasijautė gerai. Skausmas praėjo.  Aš keičiau Noni kiekvieną dieną, nes norėjau, kad pirštas gautų kaip galima daugiau naudos.


Aš niekad neįvertinau kaip yra gerai, kai gali vaikščioti be problemų, kai niekas neskauda ir nereikia saugotis, kad ko neužgautum. Šiuo atveju nenaudojant Noni, man turėjo nueiti nagas, taip pat susidariusi hematoma galėjo pagadinti aplinkinius audinius.

Praėjo dvi dienos. Aš nebejaučiau intensyvaus skausmo. Man buvo įdomu, kas bus vėliau, nes aš jau galėjau priminti skaudama koja. Tuoj po uždėjimo Noni Fruit Leather aš pradėjau daryti nuotraukas, tiesiog šiaipsau, dėl įdomumo. Jei ne nuotraukos, aš negalėčiau patikėti, kad Noni gali daryti tokią įtaką.

Manau, kad žmonių patirtis naudojant tūkstantmečiais patikrintus produktus, gali apsaugoti nuo jų išnykimo.

Kodėl aš taip rašau? Šių metų liepos mėnesį Steve Frailey gavo iš FDA laišką, kuriame įspėjama, jei jis nepanaikins teiginių apie Noni naudą, jam gali būti prastai. Tai nieko naujo, nes  kai kurios korporacijos nori susintetinti aktyvius ingredientus iš gydančių augalų, tokių kaip pankolis,  Taip, jie sako, kad mes nenorime sukurti augalo. Mums užtektų tik aktyvaus ingrediento, kurį būtų galima parduoti keliasdešimt kartų daugiau, nei vartojant natūralius augalus. Atsiprašau, niekas to nesakė, tik pamačius kainą, gali prireikti didesnės pagalbos nei Noni ar česnakas.

Gerai, užteks apie nenaudėlius. Prašom pažiūrėti kaip man sekėsi prasisukti su Noni Fruit Leather.

Kaip mano kojai pasisekė. Puikuojasi dabar internete. Kaip matote, piršto galas apsaugotas su dvigubu sluoksniu.  Viengubas Noni sluoksnis yra gana plonas, galima matyti kaip persišviečia oda. Didžiojo piršto šonas taip pat gavo Noni. Balti siūlai yra nuo binto, kuriuo aš apsaugojau koją bemiegant.

Būtų apmaudu, jei visos gėrybės nulakstytų verčiantis ant kito šono ar besispardant besapnuojant ką nors.

Praėjo keletas dienų. Skausmo nebeliko, tačiau kiekvieną dieną vis dėjau naują Noni Fruit Leather, iškirpdama reikiamo dydžio juosteles.

Sekančioje nuotraukoje galima matyti kaip susidaręs kraujas ir kiti skysčiai, tokie kaip limfa nukeliavo nuo didžiojo piršto viršaus žemyn pėda.

Žinoma, tai ne taip jau gražiai žiūrisi. Jei būčiau žinojusi, kad visais varpais skambinsiu apie Noni, būčiau kitokią aplinką pasiruošusi. Deja, tuo metu buvo ne tas galvoje. Aš tik stebėjausi kaip aš gerai prasisukau. Jokių hematomų, kaulo skilimo ar nago nuėjimo. Smūgis buvo smarkus. Jei netikite, pabandykite aklinoje tamsoje kaukštelti basą koją į metalą. Ne priliesti, bet taip, kaip einate greitai, norėdami pasiekti savo tikslą.

Mano tikslas buvo pasižiūrėti kiną. Jei būtų buvę ne  įspiriamos šlepetės, o kiti uždari bateliai, gal bučiau mažiau nukentėjusi. Bet čia kaip toje pasakoje, o jeigu…

Istorijos pabaiga ir rezultatas:

Matyti, kad nabagas didysis pirštas truputį storesnis. Nėra ko norėti kad iškart būtų kaip naujas. Geltona spalva manau yra nuo besiabsorbuojančio kraujo, kuris nuo piršto viršaus tvarkingai pasiskirstė po visą pėdą. Tokiu būdu audiniams  patogiau pašalinti žuvusias ląsteles ir kitus apykaitos produktus.

Gydymo su Noni rezultatai

Dabar, matydama nuotraukas, pastebėjau kad pedikiūras visai nenukentėjo. Smagu, ar ne?

Ši istorija atsitiko prieš keletą metų.  Man išliko tas nuostabos jausmas, kai paprasti dalykai daro stebuklus. Noni yra ne vienintelis produktas, kuris gelbsti sunkioje situacijoje, tačiau šiame straipsnyje visi laurai atitenka Noni Fruit Leather ir šio produkto kūrėjui Steve Frailey.


Aš mėgstu vaisius. Šį kartą aš gardžiavausi ananasu. Skonis buvo fantastiškas, bet valgymo pasekmės prastos.

Aš pajutau skausmą gomurio srityje. Deja, aš nesustojau ir valgiau toliau. Po kiek laiko pajutau salsvą skonį. Tai buvo kraujas. Jis nepliaupė, bet sunkėsi iš kietos gomurio dalies. Šio vaizdo man pakako, kad susirūpinčiau.

Aš panaršiau visagalį internetą. Pasirodo, aš ne viena tokia švelniai sakant, apsivalgėlė. Kitiems buvo tokių kraujavimo atvejų taip pat, kurie praėjo po kurio laiko pamiršus ananaso skonį.

Aš nelaukiau kol man praeis ir susieškojau likusį Noni Fruit Leather. Išsikirpau didoką gabalą ir priklijavau prie skaudančios vietos. Ką jūs manote? Sekančią dieną oda kaip nauja, jokios žymės, jokio skausmo.

Sekantį rytą aš galėjau vėl šveisti ananasą, bet susilaikiau. Saikas yra geras dalykas visur, ne tik ananaso valgyme.

Dabar aš esu protingesnė. Aš naudoju blenderį, kuriame sumaišau įvairius vaisius ir daržoves. Taip yra daug saugiau ir patogiau. Aš galiu panaudoti Noni kitiems tikslams.


Po gerų metų aš vaikščiojau prie ežero.  Gamta buvo nuostabi. Aš dairiausi aplinkui ir nežiūrėjau sau po kojomis. Netyčia beeinant mano koja paslydo, nes buvo žymus nelygumas. Aš pajaučiau, kad gerokai nikstelėjau. Kol nupėdinau iki mašinos, koja smagiai ištino. Atrodytų, kad kažkas šaiposi iš manęs.

Tuo metu aš neturėjau Noni Fruit Leather, tik Steve Frailey produktus, kaip IcyHeat Noni, kuriuos gavau mėginių pavidalu. Kas smagiausia, kad keli įtrynimai pašalino skausmą ir sutinimą. Skausmas išnyko iškart, kai užtepiau Noni skystį. Antrą dieną po sužeidimo koja jautėsi gerai. Reikėjo keleto dienų tam, kad gerai jaustis ir vaikščioti be jokių problemų.


Noni Fruit Leather yra puikus produktas, turintis visas galimybes padėti traumų atvejų. Noni vaisius yra apdorotas prie žemos temperatūros, kuri padeda išlaikyti visas gydančias savybes. Steve Frailey tinklalapis pilnas dėkingų klientų atsiliepimų, kurie išsprendė daug problemų, susijusių su sveikata.

Noni yra gamtos produktas, nesukeliantis jokių pašalinių poveikių. Tai gamtos dovana ir stebuklas, kuris gali grąžinti gyvenimo džiaugsmą ir pilnatvę. Nieko nėra geriau, nei jaustis sveikam.

Leave a Comment