Magnio Nauda Atlikėjams

Magnio nauda atlikejams

Magnio nauda atlikėjams yra milžiniška. Muzikantai patiria stresą ir baimę vykstant pasirodymams. Michael Jackson, Elvis Presley, Avicii, George Michael  naudojo įvairius vaistus įtampai sumažinti.

Aš vis pagalvoju,  kas būtų buvę, jei jie būtų žinoję apie ypatingą magnio poveikį?

Atlikėjai patiria stresą ir apkrovą, kai garsas viršija decibelų normą. Kūnas instinktyviai pasiruošia bėgti, nes tai yra pavojus sveikatai. Antinksčiai prigamina adrenalino, kuris paskatina širdies darbą ir paruošia raumenis kovai ar pasitraukimui iš pavojingos vietos. Tai per tūkstančius metų evoliucijos eigoje susidariusi kūno reakcija į iškylančius pavojus. Deja, niekur nenulėksi, nes tavęs laukia žiūrovai.

Patovus triukšmas sukelia neigiamas pasekmes kūnui, nes tai nėra įprastas dalykas. Organizmas stengiasi adaptuotis prie decibelų sukeliamo poveikio naudodamas mineralus pasekmėms sušvelninti.

Triukšmas koncertuojant ir po to dar kelias dienas skatina magnio išsiskyrimą su šlapimu. Jei muzikantai nesimaitina pakankamai gerai, kad gautų visų reikalingų medžiagų, anksčiau ar vėliau jie patirs magnio trūkumo pasekmes.

 Atlikėjų gyvenimo būdas


Ar žinote įžymius muzikantus, kurie kreiptų dėmesį į mitybą, neturėtų žalingų įpročių, tokių kaip rūkymas, alkoholis, vaistai ar narkotikai? Manau kad Sting, The Police grupės lyderis yra vienas iš nedaugelio atlikėjų, galvojančių kad jam reikia pasirūpinti savimi. Jis praktikuoja jogą ir meditaciją. Vieną kartą lėktuve jis atlikinėjo jogos pratimus, taip stebindamas bendrakeleivius.

Kiti muzikantai iškeliauja per anksti, palikdami sriūbaujančius fanus ir sukeldami sumaištį pramogų pasaulyje.

Aš niekad negalvojau, kad Avicii taip greit paliks mus. Jam viskas buvo prieš akis. Deja, jis prisijungė prie kitų kūrėjų anapus vaivorykštės.

 Kaip atlikėjai tvarkosi su stresu? 


Ne tik stresas, bet ir baimė, nerimas yra nuolatiniai palydovai atliekant kūrinius publikai. Tam kad to  išvengti, muzikantai pasirenka alkoholį, narkotikus ar vaistus.

Vienas iš medikamentų yra Inderal (propranolol), beta-blokatorius, kuris skiriamas mažinti kraujo spaudimą, padažnėjusį širdies plakimą ir aritmijas.

Inderal vadinamas muzikantų pogrindžio vaistu, nes jis naudojamas įtampos pašalinimui koncertų metu.

Beta -blokatoriai naudojami sumažinti širdies plakimų skaičių, tačiau kai kurie iš jų, tame tarpe Inderal, gali sukelti bronchiolių susitraukimą. Tai gali būti pavojinga tiems,  kam diagnozuota astma. Taip pat  gali pablogėti būsena tų, kurie turi diabetą, stazinį(perkrovos) širdies nepakankamumą, Raynaud sindromą ar yra alergiški.

Kai kurie žmonės, vartodami mažas ir retas vaisto dozes, gali išvis nepajusti pašalinio poveikio. Deja, atlikėjai, vartodami beta-blokuotojus dažnai ir didelėmis dozėmis tam, kad nuslopintų nerimą, patiria pašalinius poveikius.

Kas vartodamas vaistus, kad išvengt problemų, susijusiu su koncertais, pagalvos kad seksualinė disfunkcija( nori, o negali), odos niežėjimas, ar nemiga yra  vartojamų vaistų pasekmė?

Atlikėjai moka tam tikrą kainą savo sveikata, norėdami sėkmingai funkcionuoti šioje profesijoje.

 Magnio nauda


Magnis skirtingai nuo beta -blokatorių yra natūralus mineralas, randamas gamtoje. Jo reikšmė organizmui yra milžiniška, todėl kad jis:

  • Dalyvauja virš aštuonių šimtų enzimų reakcijų
  • Dalyvauja energijos kūrime
  • Atpalaiduoja raumenis
  • Stabdo kalcio pertekliaus patekimą į ląstelę, taip apsaugodamas jas nuo žuvimo
  • Dalyvauja nervinių impulsų perdavime
  • Dalyvauja gaminant insuliną
  • Magnis būtinas pašalinant toksinus ir sunkiuosius metalus iš ląstelių, tokius kaip gyvsidabris, aliuminis ir švinas.
  • Magnis dalyvauja gaminant cheminę medžiagą serotoniną, kuris įgalina mus jaustis laimingais. Tur būt todėl mes valgome šokoladą, kuriame yra magnio ir jaučiamės gerai.

Yra virš 41 situacijų, kuriose magnis atlieka gyvybiškai svarbias funkcijas. Jeigu jūs naudojate magnį, bet nejaučiate pagerėjimo, vadinasi dozė yra per maža arba magnio papildas nėra tinkamas.

Ką tai reiškia?


Magnio papildai yra druskos, sudarytos i6 metalo(magnio) ir rūgšties. Pavyzdžiui, magnio citratas yra citrininė rūgštis ir magnis. Šio papildo įsisavinimas yra iki 20-50 procentų. Tai reiškia, kad jūs turite naudoti daug daugiau papildų tam,  kad patenkinti kūno poreikius.

Be viso to, ne visi magniai yra pilnai  įsisavinami. Magnio jonai yra linkę sukibti ir sudaryti didesnius darinius, kurie negali patekti tiesiai į ląstelę. Todėl papildas keliauja į virškinimo traktą, kur yra suskaidomas ir tik po to keliauja į organus, audinius, ir ląsteles.

Daugumas žmonių patiria magnio pašalinį poveikį, pasireiškiantį vidurių laisvinimu.

ReMag, magnio papildas yra 100 procentu įsisavinamas ląsteliniu lygiu.

 Ką tai reiškia?


Tai reiškia kad magnio jonai praeina ląstelės membraną be jokių kliūčių.

 Kodėl taip atsitinka?


ReMag jonai yra stabilizuoti naudojant specialią patentuotą metodiką. Jie nesulimpa kartu kaip tai daryti mėgsta kiti magnio papildų jonai. Jie yra super maži: 86 pikometer(picometer). Praėjimai į ląstelę yra 300-400 pikometer(picometer) dydžio. Kaip matote magnio jonams patekti į ląstelę yra vieni juokai: šmurkšt ir jie yra viduje.

Tokiu būdu ReMag magnio papildas nesukelia jokių pašalinių poveikių ir yra įsisavinamas šimtu procentu. Jūs galite naudote ReMag ant odos ar palaikyti burnoje. Magnis keliaus tiesiai į ląsteles.

 Magnio nauda atlikėjams


Jei muzikantai ir kiti atlikėjai žinotų kaip jie gali padėti sau sumažindami baimę, nerimą ir įitampą, sukeltą pasirodymų metu, jie momentaliai pradėtų naudoti magnio papildus, ypatingai ReMag, kuris neturi sau lygių kaip efektyviausias ir sėkmingiausias magnis.

Naudojant Inderal ar kitus medikamentus,  sumažėja magnio atsargos. Tokiu būdu baimės jausmas dar labiau padidėja. Taip pat muzikantai kenčia nuo pieno rūgšties raumenyse susidarymo, kai jie groja ilgas valandas. Tie patys  pakartotini judesiai grojant, gali sukelti skausmus.

Magnis pašalina visas problemas.

 Koks magnis yra geriausias?


ReMag yra geriausias būdas išlaikyti gerą formą, atsipalaiduoti, ir mėgautis muzika.

ReMag yra vartojamas oraliniu būdu.

Vartojimo būdas:

Naujokams:

ReMag geriausia naudoti su vandeniu, gurkšnojant visą kieki per dieną. Jei jūs niekada nenaudojote ReMag, pradėkite įpilant 1/8 ar 1/4   šaukštelio į pusę litro vandens. Į gėrimą dar įdėkite truputį jūros ar Himalajų druskos, kuri turi daug mineralų. Tai bus jūsų dienos dozė. Tada, vėliau, matydami kaip jūs jaučiatės, didinkite ReMag dozę pridėdami 1/4 arbatinio šaukštelio į pusę litro vandens kas 3 -4 dienos, kol jūs pasieksite vieno arbatinio šaukštelio dozę dienai.

Veteranams:


Žmonėms, kurie jau naudojo magnio papildus, 1/2   arbatinio šaukštelio į pusę litro vandens nebus per didelė. Vis pridedant po truputį ReMag į vandenį su druska, Himalajų ar jūros, jūs pasiekste optimalią dozę, reikalingą jūsų gerai sveikatai palaikyti.

 Išvada


Magnio nauda atlikėjams yra didelė. Magnis pašalina ar sumažina įtampą, nerimą ir baimę susijusią su koncertais. Magnis yra natūralus mineralas iš gamtos. Naudodami ReMag, muzikantai ir kiti atlikėjai nepatirs jokių  pašalinių problemų. Jie galės atsidėti kūrybai ir grojimui, nesukdami galvos dėl raumenų skausmų, nerimo ar streso.

Tinkama mityba,  geriausi maisto papildai, tokie kaip ReMag užtikrins, kad mes galėsime ilgai džiaugtis talentingų atlikėjų pasirodymai.

Kokia jūsų nuomonė apie magnio papildus? Prašome palikti komentarą žemiau.

Leave a Comment